אבו מאזן: מקווה שהמו"מ המדיני יתחדש אחרי הבחירות

אבו מאזן: מקווה שהמו"מ יתחדש אחרי הבחירות
בפגישה עם אנשי עסקים ישראלים התייחס יו"ר הרשות הפלסטינית לראשונה לבחירות בישראל. "אי אפשר להמשיך במצב הנוכחי שאינו מבשר טובות - פלישות בכל יום, התנחלויות והרג", אמר
מחבר גל ברגר מחבר גל ברגר

יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן התייחס הערב (חמישי) לראשונה לבחירות בישראל והביע תקווה שאחריהן ייפתח משא ומתן בין ישראל לפלסטינים: "אני מקווה שנישא וניתן כשני צדדים שווים המכירים זה בקיומו של זה. כל אחד יעלה את דרישותיו אך לא בהכרח ישיג את כל מבוקשו. אי אפשר להמשיך במצב הנוכחי שאינו מבשר טובות - פלישות בכל יום, התנחלויות והרג". 


את הדברים אמר במפגש עם אנשי עסקים ישראלים בלשכתו ברמאללה. אבו מאזן דיבר גם על התיאום הביטחוני עם ישראל, ואמר כי יש לשמר את הביטחון גם כשאין התקדמות באפיק המדיני: "אנו מכבדים את הביטחון הישראלי ומקווים שהצבא הישראלי יכבד את הביטחון שלנו. אנחנו נגד אלימות, טרור, קיצוניות והסתה בכל מקום בעולם".

בחירת העורכת