משרד ראש הממשלה חידש היום (שלישי) את הקשר עם ד"ר הרמן ברקוביץ כרופאו האישי של ראש הממשלה בנימין נתניהו. ד"ר ברקוביץ שימש כרופאו האישי של נתניהו גם בכהונותיו קודמות - רק שהפעם השכר החודשי שלו עלה לכ-2,500 שקלים, בתוספת מע"מ.
בתוך כך, סל הכיסוי הביטוחי המקצועי עבור נתניהו יעמוד על 24,510 שקלים. במהלך דיון העסקתו של ד"ר ברקוביץ, חשב המשרד שאל את המשתתפים "האם חלה עלייה בשכר הרופא?", והתברר שאכן כך. בעבר, השתכר הרופא כ-2,000 שקלים בחודש.
גם ד"ר גדי סגל, ששימש רופאם האישי של ראשי הממשלה לשעבר נפתלי בנט ויאיר לפיד, השתכר בכ-2,000 שקלים. במסמך הפרוטוקול פורט שהסכום החודשי נקבע לפי ד"ר ברקוביץ וכי "הסכום הוא לפי דרישתו".
בפרוטוקול הדיון נכתב כי "ד"ר ברקוביץ עמד בשני התנאים הנדרשים - רופא מנוסה, בכיר ובעל רקע וניסיון רפואי בבית חולים", וכן הוא "מועדף על ידי נתניהו למלא את התפקיד לאור ההיכרות ויחסי האמון המיוחדים השוררים ביניהם".
העדכון האחרון שנמסר בנוגע למצבו של נתניהו היה בנובמבר 2020, כאשר בשנת 2022 פורסם עדכון על ידי לשכת ראש הממשלה בעבור ראש הממשלה לשעבר לפיד.