ח"כ שרן השכל מהמחנה הממלכתי לא הורשתה לנאום אתמול מעל דוכן מליאת הכנסת כשהיא מחזיקה את בתה התינוקת ונאלצה לרדת מהדוכן, למרות שהסבירה שהתינוקת תתעורר אם תזיז אותה. היועצת המשפטית טענה שהדבר מנוגד לתקנון, לטענתה לפי התקנון אסור להכניס "אביזרים" ואסור להכניס מישהו שהוא לא ח"כ למליאה.
לריאיון המלא עם ח"כ שרן השכל
בריאיון בתכנית "סדר יום" בכאן רשת ב היום היא התייחסה לתקרית: "גם אותי זה תפס לא מוכנה כי היה עיכוב גדול. במצב כזה אני חושבת שאישה הייתה מקבלת החלטה אחרת. רצתי ללשכה, עד שחזרתי כבר סגרו את המליאה. תינוק זה לא אביזר"
ח"כ השכל מסרה: "עצוב שיו"ר הכנסת, שיש לו שני ילדים בבית, בוחר למנוע מאישה עם ילדים מלעלות לדוכן המליאה ולהציג את הצעת החוק כמו כל חבר כנסת. אני מביאה את הבת שלי לעבודה לא בשביל פרובוקציות ולא בשביל לייקים, אלא כי אני אמא ואני רוצה לשלב בין האמהות שלי לקריירה, כמו כל אמא במדינת ישראל. מהיום הראשון זה דבר שאני מתעקשת ללכת איתו בגאון וללא בושה, לא להסתיר או להתבייש באמהות שלי, אלא להוכיח לנשים באשר הן שאפשר וצריך לנרמל את האמהות בכל מקום, גם בכנסת ישראל. למעשה, אין שום תקנה בתקנון שמונעת מאישה לנאום במליאה עם תינוק, זה נתון לשיקולו הבלעדי של יו"ר הכנסת, שעשה היום החלטה עצובה, והאמת משפילה ונוראית כלפיי כאמא. מה שהבינו בפרלמנטים אחרים כנראה ייקח עוד זמן רב בישראל".