צפו בריאיון

מאי גולן: בג"ץ אפשר לנשים להמשיך להיאנס ולקשישות להישדד

מאי גולן: בג"ץ אפשר לנשים להמשיך להיאנס ולקשישות להישדד
השרה בריאיון למהדורת חמש: כשאני רציתי למגר את תופעת ההסתננות הבלתי חוקית מדרום תל אביב בג"ץ פסל שלוש פעמים, לא ראיתי אז קצינים דואגים לחירותם של הנשים האלה ולא ראיתי גנרלים דואגים לקשישות שנשארו בביתם
מחבר מאיה ראכלין מחבר מאיה ראכלין
מאי גולן בריאיון למאיה ראכלין
צילום: -

השרה לקידום מעמד האישה מאי גולן, אמרה היום (רביעי) שבג"ץ אפשר לנשים להמשיך להיאנס ולקשישות להישדד. בריאיון למאיה ראכלין במהדורת חמש בכאן 11 הסבירה השרה כי "כשרציתי למגר את תופעת ההסתננות הבלתי חוקית מדרום תל אביב בג"ץ פסל שלוש פעמים ונתן לנשים להמשיך להיאנס ולקשישות להמשיך להישדד".

צפו בריאיון

השרה גולן הוסיפה כי "אני לא ראיתי אז קצינים דואגים לחירותם של הנשים האלה ולא ראיתי גנרלים דואגים לקשישות שנשארו בביתם. רציתי את זה כדי שבית המשפט העליון לא יתערב בחוקי יסוד ובחקיקה סטנדרטית של ממשלה שנבחרה כחוק".

בעניין כשירות צה"ל והמתקפות על בכירי מערכת הביטחון, אמרה השרה גולן כי "גם אם הם דואגים, היו עושים נכון להגיד את זה בארבע עיניים לראש הממשלה". השרה ציינה כי היא מאמינה שמקבלי ההחלטות יודעים לקבל את ההחלטות הנכונות, אבל אסור לעשות קמפיין. עוד אמרה השרה מהליכוד כי "אנחנו מדינה עם צבא ולא צבא עם מדינה, לא תהיה פה הפיכה צבאית. השלטון נבחר בצורה דמוקרטית בקלפי, ובהינתן שהוא לא מקובל על רוב העם והצבא, שיבואו לקלפי".

בחירת העורכת