ניסיון נוסף של שרת ההסברה גלית דיסטל אטבריאן למנות מנכ"ל למשרדה נכשל, כך פורסם היום (רביעי) בחדשות הערב בכאן 11. השרה הציעה למנות את עידו נורדן, יועץ לשעבר במשרד ראש הממשלה, שאינו עומד בתנאי הסף לתפקיד. הנציבות הבהירה שהמינוי לא יאושר.
דיסטל הודיעה בחודש שעבר על פיטורי המנכ"לית שלה ומאז נכשל ניסיונה למנות את גדי מרגלית לתפקיד. כעת גם הניסיון למנות את עידו נורדן נכשל. בכניסתה לתפקיד נכשל ניסיון נוסף למנות את שרון פלד למנכ"לית משרד ההסברה.
בתחילת החודש הודיע גדי מרגלית שהיה מנהל לפ"ם בעברו, לגורמים ששוחחו עמו כי הוא מתכוון להגיע לתפקיד מנכ"ל משרד ההסברה רק אם יקבל לידיו את לשכת הפרסום הממשלתית (לפ"ם) ולשכת העיתונות הממשלתית (לע"מ). אלא שכפי שנחשף בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן רשת ב, ראש הממשלה בנימין נתניהו לא מעוניין להעביר לדיסטל-אטבריאן את הגופים הללו.