כמעט שתי יממות אחרי המתקפה האמריקנית באיראן, גורם ישראלי שמעורה בתכניות מסר לכאן חדשות כי הנזק לתכנית הגרעין משמעותי. כך פורסם הערב (שני) במהדורת כאן חדשות בכאן 11. "האיראנים לא יכולים לפרוץ לנשק, המצב שלהם מאוד קשה", מסר הגורם לכאן חדשות.
פרטים חדשים על המתקפה האמריקנית באיראן והפגיעה המשמעותית בתוכנית הגרעין. גורם ישראלי: "האיראנים כבר לא יכולים לפרוץ לנשק גרעיני, המצב שלהם קשה מאוד" | הפרסום של @gilicohen10 #מהדורתכאןחדשות pic.twitter.com/dMXkIxjCak
— כאן חדשות (@kann_news) June 23, 2025
עוד פורסם הערב במהדורה כי הערכות בישראל על היקף הנזק מבוססות על ניתוחי לווין ולכן מוגבלות. אך כבר כעת נטען כי מתקן ההמרה ושני מתקני העשרה נפגעו קשות.
בתוך כך, צה"ל תוקף את דרכי הגישה למתקן הגרעיני בפורדו כדי למנוע הגעה אליו, היות שיתכן כי מצבור אורניום מועשר משמעותי נותר בו אחרי התקיפה האמריקנית. בנוסף, בישראל סבורים שמתקן ההמרה באיספהן הושמד.
