לכל העדכונים
ראש הממשלה לשעבר ויו"ר מפלגת "ביחד" נפתלי בנט תקף את הממשלה חמישה ימים לאחר ניסיון הפיגוע בטיסת "פליי דובאי", וטען כי "המחדל הממשלתי נורא ומזעזע". לדבריו, "כל ממשלה סבירה הייתה מתייחסת לאירוע כאילו התרסק מטוס ונרצחו לנו 174 ישראלים, וכל ראש ממשלה שאכפת לו מביטחון ישראל היה דורש תשובות משרת התחבורה שלו".
בנט דרש מענה לשלוש שאלות: "האם בטוח או מסוכן לטוס לישראל? האם טייסים איראנים טיילו בישראל לאחרונה? ומה בדיוק הפעולות שהממשלה עושה עכשיו כדי למנוע את המחדל הבא?". לדבריו, "קו ישיר מחבר בין מחדל המטוס לטבח השבעה באוקטובר. היהירות של נתניהו והשרים שלו - הם נרדמים בשמירה ומפקירים אותנו".
מנכ"לית משרד התחבורה לשעבר ומועמדת הרשימה, קרן טרנר, הפנתה את האצבע לשרת התחבורה מירי רגב: "למחדל הזה יש כתובת. היא זאת שבחרה להכריע בניגוד לעמדת שב"כ ומל"ל, ומי שהחליטה להתעלם מדוח חמור של מבקר המדינה" בעניין יכולות אגף הביטחון במשרד. לדבריה, "בשביל עוד קצת סמכויות ועוד קצת ג'ובים, מירי רגב בחרה לסכן את החיים של כולנו".
האם אתה רוצה להתנתק?