הכדורגלן הישראלי מנור סולומון חתם הערב (שני) בווסטהאם מליגת המשנה באנגליה. לפי דיווחים, קבוצתו החדשה תשלם עבורו 5 מיליון ליש"ט לקבוצה אותה עזב, טוטנהאם. סולומון חתם לשלוש עונות, עם אפשרות לעונה רביעית.
לאתר הרשמי של ווסטהאם אמר שחקן ההתקפה: "אני יודע שזה מועדון ממש גדול באנגליה, ואני באנגליה כבר ארבע שנים, אז עכשיו אני יודע טוב יותר שווסטהאם הוא מועדון גדול עם אוהדים ממש טובים, ממש נלהבים, ממש חזקים. אז זו הסיבה שרציתי לבוא לכאן".
עוד הוסיף כי "אני יודע שלווסטהאם יש היסטוריה עשירה גם בפרמיירליג וגם באירופה. זה מועדון שזכה בגביע אירופי רק לפני שלוש שנים, ואני חושב שכאן המועדון צריך להיות, ואני כאן כדי לעזור למועדון להיות במקום שאליו הוא שייך".
סולומון החל את הקריירה שלו במכבי פתח תקווה, ממנה עבר לשחטאר דונייצק מאוקראינה ב-2019. לאחר שלוש שנים מוצלחות בקבוצה, במדיה גם שיחק וכבש בליגת האלופות, עבר לפולהאם מהפרמיירליג בהשאלה, שם שיחק ב-24 משחקים וכבש חמישה שערים בכל המסגרות.
לאחר מכן נרכש ב-2023 על ידי טוטנהאם, אך לא הצליח להשתלב בקבוצה, והושאל ללידס יונייטד מליגת המשנה באנגליה, ולוויאריאל ופיורנטינה מהליגה הספרדית והליגה האיטלקית בהתאמה. כעת, יפתח פרק חדש בקריירה.
