היועץ המנטלי של נבחרת ישראל בכדורגל, מרקוס רוגאן האוסטרי, עזב את הארץ בניגוד להנחיות לאחר שהתגלה כי נדבק בקורונה. ב-ynet נחשף כי רוגאן טס לחו"ל יממה לפני שהנבחרת המריאה למשחקה בסלובקיה ביום שני האחרון.
מההתאחדות לכדורגל נמסר בתגובה: "רואים בחומרה את ההתנהלות הלא אחראית והמנוגדת לכללים הברורים מצד בעל התפקיד. עם היוודע הדבר עדכנה ההתאחדות את שר הבריאות בפרטים".
אתמול נודע כי כוכב הנבחרת ערן זהבי נדבק בקורונה. בפוסט שכתב בחשבון האינסטגרם שלו, ביקר זהבי את התנהלות נבחרת ישראל בשמירה על שחקניה. "הרי אם הגענו למצב בתוך הקפסולה הזו שיש ארבעה חולים שהיו איתנו במגע יומיומי מה הסיכוי שלא יהיו עוד?", כתב. "אין שום הצדקה לבדיקות, הן לא יכולות למנוע שום דבר ואנחנו רואים את זה בכמה וכמה נבחרות וגם בקבוצות. הכל כל כך מבולבל כל כך ונותן הרגשה של כיסוי תחת אחד גדול שלא מצליח".