בצל נגיף הקורונה: הליגה הלאומית בכדורסל תופסק

בצל נגיף הקורונה: הליגה הלאומית בכדורסל תופסק
הנהלת איגוד הכדורסל ומינהלת הליגה הלאומית קבוע כי בני הרצליה והפועל חיפה שסיימו במקומות הראשונים בליגה הלאומית - הליגה השנייה - יעלו לליגת העל ושלא יהיו יורדות מהליגה
מחבר ליאן וילדאו מחבר ליאן וילדאו
Getting your Trinity Audio player ready...
כדורסל
צילום: צילום: פלאש 90

ספורט בצל קורונה: הנהלת איגוד הכדורסל בצוותא עם מינהלת הליגה הלאומית החליטה היום (שני) לסיים את העונה מייד. הוחלט כי שתי הקבוצות שסיימו 22 המשחקים ששוחקו במקומות הראשונים, בני הרצליה והפועל חיפה, יעלו לליגת העל. כמו כן הוחלט כי לא יהיו יורדות מהליגה.

במינהלת ליגת העל - הליגה הראשונה - טרם הכריעו סופית עם העונה תבוטל ומה תהיה זהות האלופה. הליגה הופסקה בהוראות משרד הבריאות מחזור אחד לפני סיום השני, כשעוד אמורים להיות משוחקים 11 מחזורים בסיבוב השלישי ואז רבע גמר בשיטת פלייאוף ופיינל פור לקביעת האלופה. נוסף לכך עומדת עדיין המחלוקת עם איגוד הכדורסל שהתגלתה עוד בטרם משבר הקורונה, על מספר העולות והיורדות מליגה זו. 

בד בבד בוטל היום רשמית משחק האולסטאר הישראלי של עונת 2020 שהיה מיועד להתקיים ב-27.3 בהיכל מנורה-מבטחים. רוכשי הכרטיסים יזכו להחזר כספי באופן אוטומטי לכרטיס האשראי שאיתו בוצעה ההזמנה. אתמול קבעה מנהלת ליגת העל בכדורסל נשים לסיים לאלתר את עונת המשחקים. מכבי עירוני רמת גן הוכרזה אלופה. עוד נקבע כי לא יהיו יורדות מהליגה. 

הפופולריים