"רגשות מעורבים": אליס שלזינגר על הזכייה במדליית הכסף באליפות אירופה

שלזינגר אחרי הזכייה במדליה: "רגשות מעורבים"
הג'ודוקא סיפרה בכאן רשת ב על התחושות אחרי הישג השיא שלה תחת הדגל הבריטי, והוסיפה: "אני לא רואה אופציה שאחזור לייצג את ישראל"
מחבר ליאן וילדאו מחבר ליאן וילדאו
Getting your Trinity Audio player ready...
אליס שלזינגר באליפות אירופה בתל אביב, ינואר 2019
צילום: צילום: אי-אף-פי

סגנית אלופת אירופה בג'ודו, אליס שלזינגר, סיפרה היום (שני) על התחושות לאחר זכייתה במדליית כסף בקטגוריית המשקל עד 63 קילוגרם, תחת דגל בריטניה. בריאיון לתכנית "בחצי היום" בכאן רשת ב אמרה שלזינגר לאסתי פרז וליאן וילדאו: "זה גמר אירופי ראשון שלי בבוגרות, התרגשתי מאוד. היה יום קשה אתמול, אבל נגמר בצורה טובה". 

האזינו לריאיון בכאן רשת ב

שלזינגר שעברה לייצג את בריטניה, אחרי סכסוך מתוקשר עם איגוד הג'ודו הישראלי, וסיפרה לאחר הזכייה: "הרגשות מעורבים, כמו שאפשר לתאר. אם בהתחלה היה לי פחות חיבור לצד האנגלי שלי. אבל כן, אני מרגישה ישראלית, לגמרי ישראלית, גרה בארץ. בסופו של דבר זכיתי במדליה, זה מה יש. אני לא רואה אופציה שאחזור לייצג את ישראל.  קיבלו אותי בצורה טובה לנבחרת. אני מעריכה ומוקירה להם תודה שהם נתנו את ההזדממנות כשהייתי צריכה אותה". 

הפופולריים