א' הגיע אתמול (ראשון) באופן מקרי למדי למשחק בין בני סכנין למכבי פתח תקווה בליגת העל בכדורגל, שנערך באצטדיון דוחא. כשקרוב משפחתו, אוהד מושבע של סכנין, הציע לו להצטרף אליו – הוא לא שיער לעצמו שיסיים את הערב בבית החולים, פצוע כתוצאה מדקירה וממתין לניתוח בידו. בריאיון לכאן רשת ב, א' שחזר את המהומה שנקלע אליה ביציע בסיום ההפסד והצהיר – "אני עם הכדורגל הישראלי סיימתי. במיליון אחוז לא אגיע יותר".
"אחרי ההפסד, שכאב לכל מי שאוהד את הקבוצה, ראיתי מישהו מגיע מיציע הכבוד", נזכר א' בהשתלשלות האירועים. "הוא פשוט חצה את הגדר שמפרידה בין יציע הכבוד ליציע האוהדים, הושיט סכין ודקר אותי ביד. אחרי זה רואים בסרטונים איך הוא בורח ונעלם דרך היציע". לטענתו, במקום כלל לא היו שוטרים – ולקח בין 40-30 דקות עד שהגישו לו טיפול ראשוני ופינו אותו באמבולנס לבית חולים.
האזינו לריאיון המלא עם א' בכאן רשת ב
בתום המשחק שנערך אמש בדוחא, והסתיים בהפסד 1:0 של סכנין למכבי פתח תקווה, התפתחה במגרש מהומה - לא בפעם הראשונה בשבועות האחרונים. אוהדים שישבו ביציע החלו להשליך במקום חפצים וכיסאות, ומחו נגד הנהלת הקבוצה. מלבד א', שנדקר בידו, נדקר אוהד נוסף ברגל ופונה גם כן לבית חולים.
בעקבות המקרה, א' פנה לעורכי הדין אלי מלול ומאיר עטיה כדי לבדוק את האפשרות לתבוע נזיקין. "אני בסך הכול באתי לראות כדורגל ולהנות. לא לצעוק, לקלל ולשבור כיסאות", הוא הוסיף. "זה יכול היה להיגמר הרבה יותר גרוע. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. כדורגל היה אהבה בשבילי – לראות, לשחק, אבל אני סיימתי עם זה במיליון אחוז. חבל מאוד".
מבני סכנין נמסר בתגובה: "מועדון בני סכנין מאחל החלמה מהירה לבחורים אשר נפצעו מהתקרית של אתמול באיצטדיון דוחא. יצרנו קשר איתם ונבקר אותם בבתיהם. אירועי אתמול הם ההוכחה לכך שאלימות לסוגיה סותרת את ערכי הספורט והסובלנות, ויש לגנות אותה בכל עת ובכל מצב".
דובר מחוז צפון של המשטרה, סגן ניצב יקי אוחנה, מסר לכאן חדשות בעקבות הריאיון עם א': "אנחנו יודעים מי הדוקר, הוא טרם נעצר". דובר בני סכנין, מונדר חלאילה, אמר: "אנחנו לא מכירים את פרטי המקרה המדובר. נבקר את האוהד הפצוע הערב". על אירוע הדקירה הנוסף שהתרחש בסיום המשחק, אמר חלאילה: "בין שני האוהדים נערכה סולחה והם השלימו. היתה אי הבנה. נבקר גם את האוהד הזה הערב".