מאמן הנבחרת הצעירה גיא לוזון התייחס היום (שישי) להפתעה הגדולה של שסיפקה אתמול הצעירה, אחרי שסיימה בתיקו 1:1 מול אלופת אירופה גרמניה. "בחדר ההלבשה לפני המשחק חלמנו על משהו יותר טוב, דיברנו על זה שלא באנו להיות תפאורה", שיתף לוזון בריאיון לליאן וילדאו בתוכנית "בחצי היום השישי". "אנחנו לא מרוצים רק מעצם המעמד או שמחים בגלל שהגענו לכאן. לא באנו כדי להחליף חולצות עם גרמניה - אלא כדי לעשות תוצאה, והצבנו מטרה לקחת את כל 3 הנקודות".
האזינו לריאיון המלא עם גיא לוזון בכאן רשת ב
אסור לשכוח שזו אלופת אירופה, ואנחנו באנו צנועים, נתנו הכול", אמר לוזון ושיבח את השוער דניאל פרץ על הופעתו: "אין לי ספק שיש לנו את השחקן הטוב באליפות והוא יגיע רחוק - הוא משלב יכולות אדירות, אישיות מדהימה וצניעות. אני גאה בו, ועכשיו צריך לשמור על עקביות".
נבחרת ישראל הצעירה בהובלתו של לוזון פתחה אמש את אליפות אירופה עד גיל 21 בכדורגל בתיקו 1:1 נגד גרמניה - אלופת אירופה. דור תורג'מן העלה את ישראל ליתרון בדקה ה-20', אך גרמניה השוותה משער של יאן ביסק בדקה ה-26' וקבעה את תוצאת המשחק. השוער הישראלי דניאל פרץ עצר שתי בעיטות עונשין מ-11 מטרים של הגרמנים. הקשר עדן קארצב הורחק לקראת סיום המחצית הראשונה בעקבות ספיגת שני כרטיסים צהובים. במשחק המקביל בבית של ישראל גברה אנגליה 0:2 על צ'כיה.
צפו בתקציר המשחק >>