סעיד חסנין, כרוז בני סכנין ועיתונאי, שיבח את חמאס בראיון לערוץ 'אל-אקצא". מדובר בעיתונאי ספורט ותיק בצפון, שמשמש גם ככרוז בני סכנין במשחקי הבית שלה.
בריאיון, שהובא לראשונה בערוץ 14, נשמע חסנין טוען שעומר שם טוב נישק את שוביו במעמד השחרור, כי הוא "מעריך ומכבד את מה שעשו עבורו. זה מוכיח באופן נחרץ מיהו הברברי ומיהו האנושי", כך לדבריו.
בהמשך, גינה חסנין את ערביי ישראל שמתגייסים לצה"ל ואמר: "ישנם חלשי נפש שמתגייסים לצבא ומשרתים את האויב. חמאס רצתה להגיד לפלסטינים המכונים 'ערביי ישראל', שהם לא רוצים שיצטרפו לצבא הכיבוש של האויב והגיע הזמן לכל מי שהפך שווה נפש, או רק חושב להצטרף לצבא הכיבוש, לחשוב מיליון פעמים לאן הוא הולך".
שר התרבות והספורט מיקי זוהר פרסם תגובה חריפה לריאיון וקרא לפטרו לאלתר. "זו יריקה בפרצופה של הליגה הישראלית בכדורגל. קבוצת בני סכנין לא יכולה לאפשר דברים כאלו מתוכה, אחרת לא נוכל לאחות את הקרעים בחברה הישראלית", כתב השר.
ארז כלפון, יו"ר מנהלת ליגת העל שלח מכתב ליו"ר בני סכנין, מוחמד אבו יונס ובו כתב: "הזדעזענו לראות את התבטאויותיו החמורות, השקריות והבלתי מתקבלות על הדעת של מר סעיד חסנין. מצופה כי מועדון הכדורגל בני סכנין יתנער באופן מיידי מהאמירות".
מבני סכנין נמסר בתגובה: "בעקבות הפרסום בתקשורת זומן הכרוז סעיד חסנין לשיחת בירור עם אנשי הקבוצה, טען כי הדברים יצאו מהקשרם. בסיום הפגישה הוחלט לסיים את תפקידו בתור כרוז של הקבוצה בהתנדבות, והובהר לו כי הדברים שאמר אינם מייצגים את הקבוצה".
משחק הגביע מול בית"ר - בבלומפילד
ובינתיים, יומיים לפני משחק רבע גמר הגביע של בני סכנין מול בית"ר ירושלים, ובעקבות אולטימטום של ההתאחדות, סכנין הודיעה שתארח את המשחק בבלומפילד. המשטרה דחתה אפשרויות לקיים את המשחק הנפיץ בעכו או באום אל פחם, מחשש לשלום הציבור ועימותים בין הקהלים.
האצטדיון בסכנין אינו מאושר למשחק, וגם בחיפה סירבו לארח את ההתמודדות ב"סמי עופר". המשחק ביום רביעי צפוי להיערך בבלומפילד בנוכחות של שני הקהלים (בניגוד לליגה, שם הוסכם העונה שאין קהל חוץ). ברקע המתיחות ההיסטורית בין המועדונים והקהלים, נוסף כעת גם אירוע הכרוז של בני סכנין.
