מנה ראשונה:
מרק בטטה מוקרם
מצרכים:
- בטטה
- דלעת
- תפ"א
- גזר
- בזיליקום
- אורגנו
- מרווה
- כוסברה
- בצל
- חמאה
- חלב קוקוס
גרסה טבעונית - בלי חמאה.
אופן ההכנה: את כל המצרכים מטגנים במעט שמן, מערבבים, ומתבלים במלח פלפל. מכסים במים ואז נותנים לירקות להתרכך וטוחנים במוט. מוגש עם לחם/פוקאצ'ה.
מנה עיקרית:
קציצות דגים ברוטב עגבניות ואורז כורכום (גרסה טבעונית עם קציצות טופו)
קציצות דגים
מרכיבים:
- דג ברמונדי טחון
- בצל מגורד
- גרדת לימון
- בזיליקום, אורגנו, מרווה, כוסברה
- פירורי לחם
- תבלין דג
לרוטב:
- בצל
- עגבניות שרי
- עגבנייה מגוררת
- רסק עגבניות
- גמבה
- אורגנו
- מרווה
- כוסברה
- בזיליקום
- לימון מגורד
אופן הכנה: מגררים בצל, קוצצים הכל, ומערבבים הכל לעיסת עם הדג. מתבלים במלח. מטגנים את הקציצות ושופכים את כל מרכיבי הרוטב.
לטבעוני: אותו הדבר, רק במקום דג - טופו טחון.
מוגש לצד:
אורז עם כורכום, יחד עם בצל ושמיר קצוצים.
סלט עלי בייבי: לקט חסות, מלפפון, עגבניות שרי.
רוטב לסלט: חרדל דיזון, לימון, שמן זית ודבש.
קינוח:
עוגת גבינה עם ריבת חלב, לוטוס ותותים (גרסה טבעונית: עוגת לוטוס עם תותים)
מצרכים:
- גבינת שמנת
- שמנת חמוצה
- תרכיז חלב
- ביצים
- עוגיות לוטוס
- חמאה
אופן ההכנה: מרסקים עוגיות לוטוס ומוסיפים חמאה, מהדקים בתבנית ושמים במקפיא. מכינים את בלילת הגבינה ואופים בתנור כ-50 דקות. נותנים לזה להצטנן שעה.
לציפוי:
- ריבת חלב
- קוקוס טחון
- תותים
אופן ההכנה: מחממים ריבת חלב במיקרו, שופכים על העוגה ומפזרים קוקוס טחון ותותים.
קינוח טבעוני:
- עוגיות לוטוס
- שמנת צמחית לקצפת
- פודינג ווניל
- מחמאה
- תותים
אופן ההכנה: מרסקים עוגיות לוטוס עם מחמאה, שמים בתבנית ומייצבים כמה דקות במקפיא. מקציפים שמנת צמחית עם פודינג וניל ושופכים את כל הבלילה לתבנית אישית. מפזרים מעל זה עוגיות לוטוס מרוסקות ותותים.