מנה ראשונה:
קיגל עמלק 4 שכבות
מרכיבים:
שכבת בסיס - קיגל אטריות (קיגל לאקשן)
- אטריות
- שמן
- סוכר
- פלפל שחור
- מלח
- ביצים
שכבה 2 - קיגל תפוא (קיגל קארטאפאלך)
- תפוא מגורדים
- שמן
- ביצים
- מלח
- פלפל שחור
שכבה 3 - קיגל קמח (מעעל קיגל)
- קמח מצה
- קמח
- ביצים
- פלפל שחור
- מלח
- פפריקה מתוקה
שכבה 4 - קיגל תפוחים (עפעעל קיגל)
- תפוחי עץ מגורדים
- קינמון
- סוכר
- ריץ
- קמח
אופן ההכנה: להכין כל שכבה בנפרד ולצקת על השכבה הקודמת. להכניס לאפייה לתנור למשך 45 דקות עד שעה.
מנה עיקרית:
צ'ולנט
מרכיבים עבור הצולנט:
- בצל
- שום
- בשר פלאנקען
- תפוא
- בטטה
- קישקע (אותם רכיבים כמו בקיגל קמח בתוספת שומן בקר טחון)
- שעועית
- גריסי פנינה
- מלח
- פלפל
- צ'ילי מתוק
- סילאן
- פפריקה מתוקה
אופן ההכנה: מתחילים בטיגון בצל עם שיני שום פרוסות. מוסיפים את הבשר, נותנים לבשר להוציא מעט נוזלים ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבטטה, הקישקע, קטניות ותבלינים. מוסיפים מים וסוגרים עד ההגשה.
קינוח
סופלה שוקולד
מרכיבים:
- כוס סוכר
- כוס שמן
- 3 חבילות שוקולד
אופן ההכנה: לערבב את המרכיבים על אש גלויה ולהוסיף 12 כפיות קורנפלור. להכניס לתנור ל-15 דקות על חום של 180 מעלות.