"אני בן הזקונים, נותרתי לספר את הסיפור שלו", אברהם משתף, ומוסיף כי בילדותו המשפחה כולה עלתה ארצה ואלי נותר במצרים, "היום אנחנו יודעים שהוא עבד גם שם לספק אינפורמציה לישראל. זכיתי להכיר את אחי רק כשהוא עלה לארץ".
על שליחותו של אלי בסוריה אומר אברהם - "כל המשפחה ידעה שהוא בסוריה, האמנו שהכל יהיה בסדר, אם אנשים שולחים אותו כנראה שהוא די בטוח שם, אבל הנורא מכל קרה. בפעם האחרונה שנסע לשליחות בסוריה הוא היה בסערת נפש, במצב כזה לא היו צריכים לשלוח אותו, בשלב הזה חשדו בו".
אברהם מספר כי היה חייל בן 20 כאשר אלי נחשף והוצא להורג, "אלי מסר את חייו למען מדינת ישראל ותקומתה".
במענה לשאלה כיצד המשפחה מגיבה לשמועות האחרונות על השבתו של גופתו של אלי לארץ, משיב אברהם,"לא יידעו את המשפחה על מאמצים להחזיר את הגופה, אני יודע רק מנשיא סוריה שהוא קבור באיזור שהוא מתחת לשכונה חדשה, קשה למצוא, אם בכלל אפשר למצוא את הקבר שלו בסוריה. היינו שמחים אם הוא היה קבור בישראל, יש מקום שמור לו בהר הרצל בירושלים. אבל זה לא קרה ולא הביאו אותו ארצה, לא יודע אם מישהו יודע איפה הוא נמצא".
אברהם מסיים ואומר - "הילדים ונדיה בסדר יחסית, מתגברים על כל הבעיות והקשיים".