עדכון 19.09: רשות המיסים פתחה בבדיקת פרשת הדירה של הדר מוכתר בחיפה
הטענות נגד יו"ר מפלגת "צעירים בוערים", הדר מוכתר מגיעות מכיוון לא צפוי. "הבחורה נוכלת מקצוענית, לא ראיתי דבר כזה. היא למדה כל טקטיקה, כל אסטרטגיה, כל דרך להעביר את המסר החלול שלה כי בעצם היא לא אומרת כלום חוץ מסיסמאות", אמר הצל בסרטון שפרסם היום בפייסבוק. "לגברת הצעירה שלא יודעת מה זה 'חסר' או מה זה 'אין'. לבחורה מגיל 19, בזמן שאתם נאבקים על החיים שלכם, 'אבוש' קנה לה דירה". הצל שב וחזר על הטענה לפיה למוכתר יש דירה "בבעלותה, בטאבו וללא הלוואות".
הערב (ראשון) בריאיון למאיה ראכלין, הדר מוכתר הגיבה על נושא הדירה וטענה כי "הדירה לא שלי, זו הפנסיה של ההורים שלי". צפו בריאיון הסוער בתוכנית ערב ערב:
סערת הדירה של הדר מוכתר | ב-#ערבערב ניסו לברר של מי הדירה, ולמה היא על שמה? יו"ר צעירים בוערים איבדה את שלוותה@mayarachlin @ZeevKam @SuleimanMas1 pic.twitter.com/roEOHyU1TD
— כאן חדשות (@kann_news) September 18, 2022
לדברי הצל, הדירה המדוברת נמצאת בחיפה ועל קיומה נודע לו על ידי האדם ממנו היא נקנתה. בסרטון חשף הצל גם את הסכם מכירת הדירה, שנחתם ביולי 2021. "לך יש דירה גברת, לך יש כסף. מספיק עם השקרים האלה. משקרים לנו בפנים".