שבוע בדיוק לאחר ששוחרר, הסינגל החדש Flowers של הזמרת האמריקנית מיילי סיירוס, שבר את אחד השיאים הגדולים בספוטיפיי. אתר הבידור Pop Crave דיווח היום (שישי) כי השיר צבר עד היום 101,838,799 השמעות בשירות הזרמת המוזיקה הדיגיטלי.
מדובר בשיא בכמות ההשמעות הגדולה ביותר שצבר שיר בשבוע הראשון לצאתו, בתולדות השירות הדיגיטלי. מי שהחזיקה בשיא המדובר עד כה הייתה אדל עם הסינגל Easy On Me ששוחרר באוקטובר 2021.
השיר המדובר, סינגל ראשון מתוך אלבום האולפן הבא של סיירוס ששמו Endless Summer Vacation, נכתב בעקבות גירושיה מהשחקן האוסטרלי ליאם המסוורת' לפני שלוש שנים. ואם לא די בכך, הוא שוחרר בדיוק ביום הולדתו של האקס המיתולוגי.
שורות הפזמון בו נכתבו כתשובה לשיר When I Was Your Man של ברונו מארס, שלדברי מעריצים הקדיש לה המסוורת' במסיבת האירוסין שלהם. ואם לא די בכך, באתרים שונים מעבר לים דיווחו כי הקליפ לשיר צולם במלון דרכים בקליפורניה בו תועד המסוורת' מבלה עם נשים שונות - בתקופה בה היה נשוי לסיירוס.
I’ve been in Nashville, TN working on new music and I just heard, “Flowers,” for the 1st time, @MileyCyrus. Your new song carries the torch of empowerment and encourages everyone to find strength in themselves to persevere & thrive. Well done Miley! ✏️🎶💐💜🕊 #MileyCyrusFlowers pic.twitter.com/uD7UmDDCEE
— Gloria Gaynor (@gloriagaynor) January 19, 2023
מלבד "סגירת החשבון" עם בן הזוג לשעבר, בשיר נעשה שימוש בגיטרות מתוך קלאסיקת ההעצמה הנשית I Will Survive של גלוריה גיינור. בעקבות ההשוואות ללהיט הענק מ-1978, הלילה צייצה גיינור בטוויטר: "שמעתי בפעם הראשונה את Flowers. מיילי, השיר החדש שלך נושא את לפיד ההעצמה ומעודד את כולם למצוא בעצמם כוח להתמיד ולשגשג. כל הכבוד!".