איתי רגב שוחרר היום (רביעי) משבי חמאס לאחר 54 ימים, במסגרת הפעימה השישית של עסקת החטופים. איתי בן ה-18 מהרצליה נחטף מהמסיבה ברעים יחד עם אחותו מיה בת ה-21. השניים חזרו מטיול במקסיקו יום קודם, ונסעו למסיבה יחד. איתי תועד על ידי חמאס כשהוא על טנדר בתוך רצועת עזה והאחות מיה שוחררה בפעימת השחרור השנייה.
> ערוץ הוואטסאפ הרשמי של כאן חדשות
> רשימת החטופים המלאה שנותרו בשבי
> מגיל 10 חודשים ועד 18: שמות הילדים החטופים בעזה
ממטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים נמסר: "איתי נער פלפל שמתחבר עם כל אדם ואדם. הוא סיים תיכון ומעיד כי הוא בתקופה הטובה ביותר שלו, בלי מחויבויות, תקופה של מסיבות וחברים. איתי הוא ספורטאי, שיחק כדורגל עד כיתה י"א ברמת השרון ובמכבי הרצליה. אוהד את בית"ר ירושלים ואת ברצלונה".
מירית רגב, אימם של מיה ואיתי, אמרה במסיבת עיתונאים לאחר שחרורה של בתה: "אנחנו שמחים ונרגשים לקבל את מיה, אך הלב שלנו עדיין בעזה. אנחנו צריכים אתכם עד שהילדים, הנשים, הגברים ואחרון החיילים יחזרו". בריאיון לקרן נויבך בכאן רשת ב בחודש שעבר שיתפה בקושי שלה: "אני יודעת עכשיו איך מרגיש גיהינום. יש לי יום אחד ארוך שהתחיל ב-7 באוקטובר ומאז לא נגמר".