שום פלפל ושמן זית - המתכונים

מתכון של חיים כהן לקוקטייל ערק, רוזטה, ומלון מהמדורה

מתכון של חיים כהן לקוקטייל ערק, רוזטה, ומלון מהמדורה
חיים כהן ושי אביבי הרימו לחיים עם קוקטייל ערק, רוזטה ומלון מהמדורה בפרק של "שום פלפל ושמן זית". המתכון המלא לפניכם
Getting your Trinity Audio player ready...
-
צילום: -

בפרק 11 של "שום פלפל ושמן זית", אירח חיים את השחקן שי אביבי. בסוף הארוחה הם הרימו לחיים עם קוקטייל ערק, רוזטה ומלון מהמדורה. 

מרכיבים:

  • 1 כוס שקדים שלמים
  • 1 כוס מים
  • 1 מלון, פרוס
  • ערק
  • רוזטה

אופן ההכנה:

  1. טוחנים בבלנדר את השקדים עם המים כ־2 דקות ומעבירים למסננת עם בד גבינות וסוחטים את ה"חלב".
  2. בעזרת שיפודים או רשת צולים פרוסות מלון על מדורה או בגריל וחותכים לקוביות. מצננים.
  3. מערבבים ביחס של 1:1:2 חלב שקדים: ערק: רוזטה.
  4.  מעבירים קוביות מלון לכוס קוקטייל וממלאים בקרח.
  5. שופכים את תערובת הערק והרוזטה לכוס ומגישים.

 

הפופולריים