-
המתכונים של לינוי דסה
המארחת החמישית והאחרונה בשבוע מישור החוף ב"בואו לאכול איתי" היא לינוי דסה, שאירחה את המשתתפים עם בישול מזרחי ביתי ובאווירה אתיופית מסורתית. מה בתפריט? דג מרוקאי לצד חלת שושנים, אינג׳רה עם דורו (או קיק בגרסה הצימחונית) וביצה לצד סלט ולקינוח - מיני רולדת פירות יער -
המתכונים של אדי בן סימון
המארח הרביעי בשבוע מישור החוף הוא אדי בן סימון, שאירח בוילה שלו אוכל ביתי, בסגנון האלפיון העליון ובאווירה של קלאס באפס מאמץ. מה בתפריט? כרובית צרובה ברוטב קארי, אנטריקוט בחרדל ודבש, (צמחוני - פילה דניס ברוטב שום לימון) על קרם ארטישוק וירקות שורש צלויים ולקינוח - פבלובה סורבה ופירות יער. -
המתכונים של לואר עמור
המארחת השניה בשבוע מישור החוף ב"בואו לאכול איתי" היא לאור עמור, שהכינה ארוחה צמחונית מתוחכמת שתסחוף את המשתתפים לארץ האגדות ובתולות הים. מה בתפריט? "שונית האלמוגים" - קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים ואגוזים, "שירת הסירנה" - סלמון על מצע ירקות אפויים ולקינוח - "ברולה צדפינה" -
המתכונים של עדן כהן
המארחת הראשונה בשבוע מישור החוף ב"בואו לאכול איתי" היא עדן כהן, תנסה לכבוש את לב המשתתפים באווירה קלילה ולא מתאמצת עם ארוחה ביתית פרסית. מה בתפריט? "גונדי טובה" - קציצות עוף עם פיתה עיראקית וטחינה, "מאיספהאן באהבה" - מרק חמוץ עם עוף לצד אורז ולקינוח - עוגת שיש ותה -
המתכונים של גל בן דוד
המארחת הרביעית והאחרונה בשבוע מרכז ב"בואו לאכול איתי" היא גל בן דוד, שהכינה ארוחת פויקה בשטח של ההורים בסביון. מה בתפריט? פיתות סאג' וסלסלת עגבניות, פויקה ציידים/לקטים ולקינוח - בננה אינדיאנית ואפוגטו -
המתכונים של נירית מיטל
המארחת הרביעית בשבוע מרכז ב"בואו לאכול איתי" היא נירית מיטל, שהכינה ארוחה בסגנון איטלקי עם סטנדרט אופנתי גבוה במיוחד. מה בתפריט? ארנצ'יני על בסיס סלסה ורדה, ניוקי בעבודת יד לצד פילה לברק וסלט ירוק ברוטב ריבת תאנים ולקינוח - טורטה לימונה -
המתכונים של עמנואל יצחק לוי
המארח הפעם הוא עמנואל, שהכין ארוחה איטלקית באווירה תל אביבית-משיחית -
המתכונים של ירון ליברמן
המארח השני בשבוע מרכז ב"בואו לאכול איתי" הוא ירון ליברמן, שינסה להגיע הכי גבוה בניקוד בעזרת בישול אירופאי מוקפד והמון נשימות. מה בתפריט? סיגר מוסר ים, מטבוחה מרוקאית, קרטושקה והרינג, צלעות טלה צרובות בעשבי תיבול, פירה ואספרגוס ולקינוח - "ארייחי שאקאלד" - שוקולד פירות יער וברס -
המתכונים של עמרי שושן
המארח הרביעי בשבוע דרום ב"בואו לאכול איתי" הוא עמרי שושן. מורה, רקדן ואב גאה, שארח בסגנון מתוחכם ובאוכל צמחוני פלצני. מה בתפריט? מאפה ירקות, סלט, קרקר זרעים ולבנה ביתית, עראיס פטריות, חצילים וערמונים, עם סלט עגבניות שרי לצד גבינה מלוחה ולקינוח - "ריבועים ונהנים": חומיות, חלבה, אגוזים קלויים וקרמתוק -
המתכונים של ריטה ליפשיץ
ביום החמישי של שבוע דרום ב"בואו לאכול איתי" תארח אותנו ריטה ליפשיץ, קיבוצניקית מניר עוז שעלתה משבדיה, התאהבה בקיבוצניק ובארץ ומעולם לא עזבה. מה בתפריט? "ריטה ספציאליטה" - מרק תפוחי אדמה וכרישה, "אה לה קארט דה לה שבד" - סלמון (פטריות מוקפצות לצימחונית), פירה ואספרגוס לצד סלט סלק. קינוח - קנלובולר -
המתכונים של משה ניסמפור
המארח השלישי של שבוע דרום ב"בואו לאכול איתי" הוא משה ניסמפור. סלב אשקלוני וסבא גאה ומסור. הוא יארח אירוח ביתי עם אוכל פרסי מה בתפריט? חריימה עם דג מוסר ים, טורטיה עם פירה וירקות לצימחוני, מקרוני אטריות דקיקות בטעם מיוחד עם מרק ירקות עם עוף (או בלי לצמחוני) ולקינוח - קדאיף מתוק טעים ובריא -
המתכונים של חן ויסמן
ביום השני לשבוע דרום תארח חן, לארוחה אסייתית ושיחה סוערת בקיבוץ -
המתכונים של עמית שאטו
המארחת הראשונה של שבוע דרום ב"בואו לאכול איתי" היא עמית שאטו. אשקלונית גאה שחיה את החיים הטובים. היא תארח בבית הוריה אירוח צעיר מלא בפאן עם אוכל ישראלי משודרג. מה בתפריט? סלט פרש עם שווארמה דג/טופו ובצל מטוגן לצד טחינה עמבה, קרואסון אסאדו/סביח עם צ'ימיצ'ורי, ולקינוח - מלבי טבעוני עם רוטב תותים -
המתכונים של יהונתן מקרוב
המארח החמישי והאחרון בשבוע ירושלים ב"בואו לאכול איתי" הוא יהונתן מקרוב, שאירח את המשתתפים לארוחה אורגנית בסגנון כפרי. מה בתפריט? עולש וליקוטים עם מרק גזרים מקורמלים במייפל, ערמונים וסירות אנדיב עם קוביות סלק וגבינות, צלעות (בשר טבעוני) תפוחי אדמה, ירקות BBQ וסלט ירוק. ולקינוח - גלידה עם הל וזעפרן -
המתכונים של יוסלה זיו
המארח השלישי בשבוע ירושלים ב"בואו לאכול איתי" הוא יוסלה זיו, שאירח את המשתתפים לארוחה צרפתית בסגנון יצירתי. מה בתפריט? מרק בצל צרפתי, קדירת בשר ויין, (לטבעונית- תבשיל שורשים טמפה) אורז, אושפלאו וירקות מוקפצים ולקינוח - פאי אגוזים בקרמל טופי -
המתכונים של קארי בר כהן
המארחת הרביעית בשבוע ירושלים ב"בואו לאכול איתי" היא קארי בר כהן, שאירחה את המשתתפים לארוחה ביתית בסגנון חג ההודיה. מה בתפריט? מרק כתום לצד מאפין תירס, תרנגול הודו שלם (לטבעונית- "מיטבולס") עם סטאפינג, גרייבי ורוטב קראנברי ולקינוח - פמפקין פאי עם קצפת -
המתכונים של יפה חסידים
המארחת השנייה בשבוע ירושלים ב"בואו לאכול איתי" היא יפה חסידים, שאירחה את המשתתפים לארוחה ביתית בסגנון עיראקי ומשפחתי. מה בתפריט? קציצות בשר (או פטריות ברוטב לטבעונית) וירקות, קובה במיה חמוץ מתוק (או קובה במיה עם פטריות ובצל לטבעונית) אורז עם גזר וקינמון לצד מטבוחה עם זיתים. ולקינוח - בקלאווה וגלידה -
המתכונים של לבנה שיפמן
המארחת הראשונה בשבוע ירושלים ב"בואו לאכול איתי" היא לבנה שיפמן, שאירחה את המשתתפים לארוחה טבעונית עתידנית. מה בתפריט? "אגס בנדיקט" - ביצה טבעונית על לחם בירה, "צ'אנק סטייק" ברוטב צ'ימיצ'ורי, תפו"א אפוי ורוזמרין, לצד סלט חסות מרענן ולקינוח - פרחי תפוחים לצד קרם יוגורט עם גרידת לימון ופירות יער -
המתכונים של דנה כהן הלוי
המארחת החמישית והאחרונה בשבוע צפון ב"בואו לאכול איתי" היא דנה כהן הלוי, שאירחה את המשתתפים לארוחה חגיגית טקסית עם בישול רוחני. מה בתפריט? דג אמנון ברוטב לימון ודבש בתוספת פטריות צלויות, לעיקרית סטייק, צלע וכבד אווז ברוטב ריבת בצל, תפוחי אדמה וסלט ירוק בצד, ולקינוח - עוגת שוקולד חמה עם אננס וליצ'י -
המתכונים של איתמר גרובר
המארח הרביעי בשבוע צפון ב"בואו לאכול איתי" הוא איתמר גרובר, שאירח את המשתתפים לארוחה טעימה ולא מתאמצת בבישול פשוט ואיכותי. מה בתפריט? גספצ'יו עם שמן זית, עירית וטוסטון, פאי רועים וסלט ירוק למנה עיקרית ולקינוח - מלבי קוקוס ברוטב דובדבנים חמוצים -
המתכונים של אחיה זלייט
המארח השלישי בשבוע צפון ב"בואו לאכול איתי" הוא אחיה זלייט, שבישל ארוחת פארם טו טייבל ואירח את המשתתפים בסגנון שורשי. מה בתפריט? פוקאצ'ות "סולם צבעים", "מדרגות אל האושר" - אורז ירוק , חציל ובשר עם תבשיל וסלט בצד, ולקינוח "גלידה מקומית" - גלידת פקאן פיסטוק ותמר -
המתכונים של מעיין מיזן
המארחת השנייה בשבוע צפון ב"בואו לאכול איתי" היא מעיין מיזן, שהכינה למשתתפים ערב של פאן ואוכל ביתי. מה בתפריט? "הבורקס של אבא" - בורקס פילו יווני במילוי חציל לצד ציזיקי, "הדג והחומוס של אמא" - דג מרוקאי חריף לצד תבשיל חומוס, ולקינוח - "העוגה של אגם ונועם" -
המתכונים של ענבל אהרון אזרד
המארחת הראשונה בשבוע צפון ב"בואו לאכול איתי" היא ענבל אהרון אזרד, שהכינה ארוחת שחיתות בסגנון דיינר אמריקאי שמח. מה בתפריט? שניצלונים בשלושה טעמים בסגנון IFC, "יוסף המרושל" - חיקוי של בולונז בתוך ג'בטה שמנמנה, ולקינוח וופל בלגי עם תוספות מפתיעות -
המתכונים של אייל עובדיה
המארח השלישי בשבוע מישור החוף ב"בואו לאכול איתי" הוא אייל עובדיה, שאירח בדירת הרווקים היוקרתית שלו והכין ארוחה שמתיימרת להיות הרבה יותר מבישול גברי. מה בתפריט? סיגר מרוקאי ותפוחי אדמה בתנור עם פטריות (צימחוני) , סינטה עם תפוחי אדמה וטורטיית עדשים וסלמון (צמחוני) ולקינוח - סופלה שוקולד וכדור גלידה -
מתכון של חיים כהן לטארט רטטוי
חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים טארט רטטוי -
מתכון של חיים כהן לקרפצ'יו לוקוס ופרנו
חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים קרפצ'יו לוקוס ופרנו -
מתכון ללוקוס צלוי בחמאה עם רוטב חומוס ופרמז'ן
חיים כהן מארח את תמרה אהרוני, השפית, אושיית האוכל, וביתו של השף המפורסם ישראל אהרוני. יחד הם מכינים לוקוס צלוי בחמאה עם רוטב חומוס ופרמז'ן -
מתכון של חיים כהן לפטריות צלויות
חיים כהן מארח את רינת צדוק, הקונדיטורית שכבשה את ניו-יורק עם אפייה ישראלית. יחד הם מכינים פטריות צלויות עם קרם ארטישוק ירושלמי וביצה עלומה -
מתכון של חיים כהן לשומר ממולא קציצת דג בחמאת לימון
חיים כהן מארח את רינת צדוק, הקונדיטורית שכבשה את ניו-יורק עם אפייה ישראלית. יחד הם מכינים שומר ממולא קציצת דג בחמאת לימון -
מתכון של חיים כהן לכיסונים
חיים כהן מארח את רינת צדוק, הקונדיטורית שכבשה את ניו-יורק עם אפייה ישראלית. יחד הם מכינים כיסונים כיפיים עם עלי ליקוט, חמאה, דבש ופלפל שחור