שופ פלפל ושמן זית - המתכונים

מתכון של חיים כהן לפתיתים עם תרד וגבינה

מתכון של חיים כהן לפתיתים עם תרד וגבינה
בספיישל יום העצמאות אירח חיים כהן את גידי גוב לארוחת שפע בהשראת תקופת הצנע - ואת הפתיתים הם שדרגו לריזוטו תרד וגבינה
Getting your Trinity Audio player ready...
ריזוטו פתיתים
צילום: צילום מסך

בספיישל יום העצמאות אירח חיים כהן את גידי גוב לארוחת שפע בהשראת תקופת הצנע. את הפתיתים מימי הצנע הם שדרגו לריזוטו עם תרד וגבינה. המתכון המלא לפניכם

מרכיבים:

  • 1 שקית פתיתים בצורת אורז
  • צרור תרד טורקי
  • 100 גרם גבינת המאירי
  • 100 גרם מוצרלה יבשה
  • 50 גרם פרמז'ן

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות שעל אריזת היצרן.
  2. בסיר רחב מבשלים חצי מכמות התרד עם כף מים, עד שהתרד משנה את צבעו ומאבד נפח.
  3. בבלנדר איכותי טוחנים את התרד המבושל והתרד הטרי עד לקבלת קרם ירוק ודליל.
  4. בקערה מערבבים את הפתיתים עם קרם התרד, מגרדים מוצרלה והמאירי, מערבבים עד להטמעה מלאה של הגבינות, מעבירים לצלחת הגשה ומגרדים מעל את הפרמז'ן.

 

הפופולריים