בספיישל יום העצמאות אירח חיים כהן את גידי גוב לארוחת שפע בהשראת תקופת הצנע. לקינוח הם הכינו פבלובה. המתכון המלא לפניכם
מרכיבים:
- 165 גרם חלבון
- 330 גרם סוכר
- 20 גרם קורנפלור
אופן ההכנה:
- מעל באן מרי טורפים את החלבונים עם הסוכר עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף לבן.
- מוסיפים לקערה את הקורנפלור וממשיכים לטרוף עד שהקצף יציב.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כף יוצרים מעין קעריות לבנות על התבנית.
- מכניסים לתנור שחומם ל־70 מעלות ל־4 שעות, מצננים ומגישים.