שום פלפל ושמן זית - המתכונים

מתכון של חיים כהן לפאבלובה

מתכון של חיים כהן לפאבלובה
בספיישל יום העצמאות אירח חיים כהן את גידי גוב לארוחת שפע בהשראת תקופת הצנע. לקינוח הם הכינו פבלובה
פאבלובה
צילום: צילום מסך

בספיישל יום העצמאות אירח חיים כהן את גידי גוב לארוחת שפע בהשראת תקופת הצנע. לקינוח הם הכינו פבלובה. המתכון המלא לפניכם

מרכיבים:

  • 165 גרם חלבון
  • 330 גרם סוכר
  • 20 גרם קורנפלור

אופן ההכנה:

  1. מעל באן מרי טורפים את החלבונים עם הסוכר עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף לבן.
  2. מוסיפים לקערה את הקורנפלור וממשיכים לטרוף עד שהקצף יציב.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כף יוצרים מעין קעריות לבנות על התבנית.
  4. מכניסים לתנור שחומם ל־70 מעלות ל־4 שעות, מצננים ומגישים.
הפופולריים