למרות הציפיות לקראת שנת ה-30 להקמת "הספייס גירלז", חברת ההרכב הנשי מלאני סי מבהירה כי נכון לעכשיו אין תוכניות לסיבוב הופעות משותף. בראיון שהעניקה אתמול (שלישי) לתוכנית הרשת האוסטרלית "The Smallzy Show", הצהירה מלאני צ'יזהולם כי היא ויתר חברות הלהקה - ויקטוריה בקהאם, ג'רי האליוול, מלאני בראון (מל בי) ואמה בנטון - לא יתאחדו בזמן הקרוב.
"לא, אין איחוד", אמרה צ'יזהולם בנחרצות, אך השאירה פתח לאופטימיות לעתיד הרחוק יותר. "אנחנו בתקשורת כל הזמן ורוצות לעשות משהו", אמרה מל סי. "מי יודע מתי זה יקרה, אבל אני עדיין אופטימית ומחזיקה אצבעות שתוכלו לראות את 'הספייס גירלז' יחד בשלב כלשהו בעתיד".
שנת 2026 נחשבת לציון דרך משמעותי עבור להקת הבנות המצליחה. בחודש יולי ימלאו 30 שנה לסינגל הבכורה שלהן "Wannabe", ובאוקטובר יציינו 30 שנה לצאת אלבום הבכורה האייקוני שלהן "Spice".
דבריה של מלאני סי מגיעים לאחר התבטאויות של ויקטוריה בקהאם באוקטובר 2025. בקהאם ציינה אז כי הרעיון להופיע בהיכל ה"ספירה" (Sphere) בלאס וגאס קוסם לה מאוד, אך הבהירה כי סיבוב הופעות עולמי אינו עומד על הפרק מבחינתה. "זה מפתה, אבל אני לא יכולה לקחת על עצמי סיבוב הופעות עולמי. יש לי עבודה", אמרה הזמרת ומעצבת האופנה.
הפעם האחרונה שבה הופיעו כל חמש חברות הלהקה יחד הייתה בטקס הנעילה של אולימפיאדת לונדון ב-2012. מאז התאחדו ארבע מחברות הלהקה - בלי בקהאם - ל-13 הופעות שהתקיימו באירלנד ובריטניה בקיץ 2019. בשנים האחרונות נפוצו שמועות על מתחים בתוך הלהקה, שהתחזקו לאחר שמל בי נעדרה מהקרנת הבכורה של הסדרה הדוקומנטרית של בקהאם בנטפליקס באוקטובר האחרון.
