ארבעה ימים לאחר שיצא אל בתי הקולנוע ברחבי העולם, סרט האנימציה החדש "האחים סופר מריו" שבר שיא היסטורי. הערב (ראשון) פרסם אתר "דדליין" כי סרט האנימציה הכניס כבר 377.5 מיליון דולר בקופות ברחבי העולם, ומדובר בפתיחה הרווחית ביותר לסרט אנימציה בכל הזמנים.
על פי האתר, הסרט הכניס לאורך סוף השבוע קצת יותר מ-204 מיליון דולר בארצות הברית וקנדה ו-173 מיליון דולר נוספים ביתר המדינות בהן הוא מוקרן. במקביל, כעת הסרט מחזיק בשיא ההכנסות לסוף שבוע ראשון מבין כל הסרטים ששוחררו השנה אל בתי הקולנוע, כשהוא שובר את השיא שקבע "אנטמן והצרעה: קוונטומאניה" עם 106 מיליון דולר. סרט האנימציה שהרוויח הכי הרבה בסוף שבוע ראשון עד כה היה "מוצאים את דורי" שהכניס בסוף השבוע הראשון לצאתו ב-2016 135.1 מיליון דולר.
"האחים סופר מריו", שנוצר בהשראת משחק המחשב הפופולרי משנות ה-80, הוא שיתוף פעולה של חברת משחקי המחשב היפנית "נינטנדו" וחברת סרטי האנימציה האמריקנית "אילומיניישן", שחתומה על סדרות סרטי "המיניונים" ו"לשיר". בסרט, מגיעים האחים השרברבים מריו ולואיג'י לעולם קסום וחדש בו הם מופרדים האחד מהשני. לעזרתו של מריו בחיפושים אחר אחיו נחלצים טוד הפטרייה והנסיכה פיץ'.