חי: ישראל נגד שוודיה במוקדמות אליפות העולם בכדורסל

נבחרת ישראל בכדורסל הפסידה 95:83 לשוודיה
בעקבות ההפסד: חניכיו של גיא גודס איבדו סיכוי מעשי לעלות לאליפות העולם שתיערך ביפן, פיליפינים ואינדונזיה בשנה הבאה. ביום שישי תחל ישראל את דרכה באליפות אירופה שתתקיים בפראג
מחבר ליאן וילדאו וקובי בז'יק מחבר ליאן וילדאו וקובי בז'יק
Getting your Trinity Audio player ready...
כדורסל ישראל נגד שוודיה
צילום: כדורסל ישראל נגד שוודיה

נבחרת ישראל הפסידה הערב (ראשון) לשוודיה 95:83 בהיכל הדרייב אין בתל אביב במסגרת מוקדמות אליפות העולם בכדורסל. בכך, איבדו חניכיו של המאמן גיא גודס את הסיכוי המעשי להעפיל לאליפות, שתיערך באינדונזיה, יפן והפיליפינים ב-2023. הישראלי ים מדר, שחקן פרטיזן בלגרד, קלע 27 נקודות במשחק, אך לא הצליח לסייע לקבוצה לגבור על הסקנדינבים. 

מאמן הנבחרת גיא גודס אמר בסיום המשחק:  "משהו השתבש לנו בכימיה של הקבוצה. עוברות לי הרבה מחשבות בראש ואצטרך לעשות צעדים לא פופוליסטים כי אין ברירה". דבריו של גודס יכולים להתפרש כביקורת על היכולת של שחקן ה-NBA  דני אבדיה, שקלע 10 נקודות בלבד בהפסד נגד פינלנד בשבוע שעבר ו-13 נקודות הערב. 

 אחרי המשחק הערב יישארו עוד 4 משחקים לקמפיין כולל פעמיים מול סלובניה שהפסידה הערב 90-71 לגרמניה מוליכת הבית. ביום שישי הקרוב, תחל ישראל את דרכה באליפות אירופה בכדרוסל שתתקיים בפראג, במשחק נגד נבחרת פינלנד שישודר בשידור חי בכאן רשת ב בשעה 15:00. 

הפופולריים