נועה קירל עשתה הלילה (רביעי) היסטוריה - פעמיים. פעם אחת, כזמרת הישראלית הראשונה שמקיימת מופע בפארק הירקון ופעם שנייה בזכות היותה האמן הצעיר ביותר בישראל לעשות זאת, כשהיא רק בת 21.
מול קהל של 33 אלף צופים ובמשך קרוב לשעה ו-40 דקות, ביצעה קירל 23 שירים - והכול בלייב, בלי פלייבק. קירל החליפה ארבע תלבושות ולוותה בלהקה של יותר מ-30 רקדנים. מלבד הזמרת ואלרי חמאתי שביצעה את מופע החימום, קירל אירחה על הבמה קולגות כמו סטפן שאיתו ביצעה את "טיקיטאס", אושר כהן ששר איתה את "רעשים" ושחר סאול שביצע איתה את "מיליון דולר".
עד אפס מקום: פארק הירקון, הלילה (צילום: עומרי סילבר)
מלבדם, אירחה קירל את הזמרת האמריקנית גייל שביצעה את הסינגל המצליח abcdefu. השתיים ביצעו בהמשך את Thought About That של קירל. לקראת סיום עלה על הבמה הקומיקאי אילן פלד, איתו חתמה קירל את ההופעה בביצוע משותף של "טרילילי טרללה".
באמצע ההופעה, ביצעה קירל את אחד מלהיטיה הראשונים - "יש בי אהבה". מול אלפי פנסי טלפון דלוקים, ההתרגשות כך נראה עשתה את שלה והדמעות של נועה הופיעו אף הן. את המופע חתמה קירל במילים: "פארק הירקון - תודה על ערב בלתי נשכח. אני אוהבת אתכם". ועם שואו כזה, נותר רק לדמיין מה נועה מתכננת לאירוויזיון 2023 בבריטניה.