האם אחת הזמרות המצליחות בהיסטוריה עלולה להגיע בקרוב לבית המשפט? הלילה (שבת) דיווחו אתרי הבידור בארצות הברית, כי תביעה הוגשה נגד הזמרת מריה קארי בגין הפרת זכויות יוצרים. אנדי סטון, התובע, דורש מקארי פיצויים בסך 20 מיליון דולר בטענה שגנבה ממנו את שם השיר של להיטה המצליח All I Want for Christmas Is You.
סטון, שמופיע תחת שם הבמה וינס ואנס עם להקת הקאנטרי-פופ Vince Vance & the Valiants, מאשים את קארי ואת שותפה לכתיבת השיר וולטר אפנסייף, בניצול לא חוקי של "הפופולריות והסגנון הייחודי" של שיר שכתב חמש שנים קודם לצאת הלהיט של קארי, שאותו הקליטה לדבריו ללא רשותו.
יש לציין כי על אף שמם הדומה - שני השירים בעלי מילים ולחנים שונים. בתביעה נכתב כי שירו של סטון זכה להצלחה בעונת החגים של 1993 ונכנס למצעד הפזמונים האמריקני של "בילבורד". לא צוין מתי גילה סטון לראשונה על שירה של קארי.
השיר של קארי שיצא בשנת 1994 הופיע באלבומה Merry Christmas. מאז הוא זכה להצלחה גדולה, בעיקר סמוך לעונת החגים מדי שנה. מאז 2019 הוא מדורג בראש מצעד הפזמונים האמריקני. מדובר בשיר ה-19 במספר של קארי שהגיע למקום הראשון בבילבורד, שיר אחד פחות מלהקת הביטלס.