שנה שלמה חלפה מאז ששירות הסטרימינג "פיקוק" (Peacock) של רשת NBC, הכריז על הפקת גרסה טלוויזיונית מחודשת לסדרת הדרמה הגאה "הכי גאים שיש". והלילה (רביעי) שחררה החברה טריילר רשמי לסדרה שתעלה לאוויר ב-9 ביוני.
בשונה מהגרסה המקורית שהתרחשה בפיטסבורג, פנסילבניה, הסדרה החדשה שיצר סטיבן דאן מתרחשת בניו-אורלינס, לואיזיאנה ומתמקדת בדמויות מגוונות בקשת הלהט"בית שחייהן משתנים בעקבות טרגדיה משותפת. בתפקידים הראשיים מככבים ג'וני סיבילי ("פוזה", "Hacks"), פין ארגוס, ריאן אוקונל ("מיוחד"), נייל דימרקו, לוקאס גייג' ("הלוטוס הלבן"), קים קטרל ("סקס והעיר הגדולה") וג'ולייט לואיס.
הגרסה המקורית עליה מבוססת הסדרה, שודרה במשך חמש עונות בערוץ "שואוטיים" בשנים 2005-2000, ובמקביל גם בישראל בכבלים ובלוויין. הסדרה עסקה בחייהם של חמישה גברים הומואים ובזוג לסביות ושילבה סיפורי אהבה בסצנות סקס ששידורן נחשב אז פורץ דרך.
View this post on Instagram
גם הסדרה הזאת נשענה על סדרה בריטית באותו שם, שעלתה לאוויר ב-1999 ושודרה במשך שש עונות. את שתי הסדרות ההן, כמו גם את זו שתעלה בחודש הבא, הפיק התסריטאי הבריטי ראסל טי. דייוויס. הוא חתום על לא מעט סדרות טלוויזיה בהן "דוקטור הו", "שערורייה אנגלית למדי", "השנים" ו"החטא".