שבר את השיא: נדאל זכה בגרנד סלאם ה-21

שבר את השיא: נדאל זכה בגרנד סלאם ה-21
לאחר שג'וקוביץ' לא הורשה להתחרות: הטניסאי הספרדי גבר על מדבדב בגמר אליפות אוסטרליה. אחרי 05:24 שעות הצליח השור ממיורקה להשלים מהפך וניצח בחמש מערכות את הרוסי המדורג שני בעולם
מחבר מערכת כאן חדשות מחבר מערכת כאן חדשות
Getting your Trinity Audio player ready...
רפאל נדאל אחרי הזכייה באליפות אוסטרליה הפתוחה 30.01.22
צילום: צילום: רויטרס

הטניסאי הספרדי רפאל נדאל זכה היום (ראשון) באליפות אוסטרליה הפתוחה אחרי שגבר בחמש מערכות על דניל מדבדב. הוא זכה בתואר הגרנד סלאם ה-21 שלו והפך לשיאן של כל הזמנים. 

מדבדב, הטניסאי הרוסי המדורג במקום ה-2 טייל אל עבר ניצחון קל במערכה הראשונה כאשר השיג שבירה במשחקון החמישי, וניצח 2-6 במערכה הראשונה ו-6-7 במערכה השנייה. למרות הפיגור, הספרדי לא וויתר וחזר ל-2-2 עם  4-6 במערכה השלישית ו-4-6 במערכה הרביעית – ואחרי חמש שעות ו-24 דקות הצליח להשלים את המהפך וניצח את המערכה המכריעה 5-7.

האליפות הייתה אמורה להיות ההזדמנות של הטניסאי הסרבי נובאק ג'וקוביץ', המדורג במקום הראשון בעולם, להשוות את שיא הזכיות בגראנד סלאם. אך הוא נעדר מהתחרות לאחר העימות המתוקשר בינו לבין ממשלת אוסטרליה שסירבה להכניסו למדינה, בגלל שהיה לא מחוסן.

הפופולריים