כריסטינה אפלגייט על מצבה הרפואי: בוכה בכל יום כשמתעוררת

כריסטינה אפלגייט על מצבה הרפואי: בוכה בכל יום כשמתעוררת
השחקנית שאובחנה לפני שלוש שנים עם טרשת נפוצה, סיפרה בריאיון לג'ימי קימל כי היא נעזרת בהומור כדי להתמודד עם המחלה • "כל מי שיש לו טרשת נפוצה לא אומר 'זה הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם'", אמרה בריאיון
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
Getting your Trinity Audio player ready...
כריסטינה אפלגייט בריאיון לג'ימי קימל, 19.03.24
צילום: מתוך "ג'ימי קימל לייב", ABC

השחקנית האמריקנית כריסטינה אפלגייט מודה שהיא נעזרת בהומור כדי להתמודד עם הטרשת הנפוצה, איתה אובחנה לפני שלוש שנים. אפלגייט התארחה הלילה (שלישי) בתוכנית האירוח של ג'ימי קימל, בה קידמה את MeSsy, ההסכת החדש שלה ושל השחקנית ג'יימי-לין סיגלר ("הסופרנוס") שמתמודדת אף היא עם טרשת נפוצה.

"הבנתי מההתכתבות שלנו שיש לך חוש הומור חולני מאוד", אמר קימל לאפלגייט בריאיון. "כן, ככה אני חיה. ככה אני שומרת על עצמי", השיבה לו. "אם לא הייתי עושה את זה, הייתי בוכה כל הזמן". כשקימל אמר לה בתגובה כי הוא מניח שהיא בוכה מידי פעם, ענתה לו אפלגייט: "כל יום, כשאני מתעוררת. זה בסדר".

"זה מבאס", אמרה אפלגייט כשנשאלה על מצבה הבריאותי. "אני לא הולכת לשקר, אני חושבת שכל מי שיש לו טרשת נפוצה לא אומר 'זה הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם'. ממש לא, כי זה אומר שיש לך חיים ממש מחורבנים, אם זה הדבר הכי-הכי טוב שקרה לך".

אפלגייט סיפרה בריאיון כי מי שהכיר לה את סיגלר הוא לא אחר מאשר הזמר האמריקני לאנס באס, חבר להקת אן-סינק. לדבריה, באס עודד אותן להפוך את השיחות הכנות שלהן להסכת. "הרגשנו שמה שאנחנו מדברות עליו יכול לעזור לאנשים, ואני חושבת שאנשים מקשיבים. ולא צריכה להיות לכם טרשת נפוצה כדי להקשיב למה שאנחנו מדברות עליו".

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי

בשבוע שעבר קיימה אפלגייט ריאיון טלוויזיוני ראשון מאז שאובחנה עם טרשת נפוצה. בריאיון בתוכנית Good Morning America אמרה השחקנית בת ה-52 כי היא "חיה בסוג של גיהנום". "אני לעולם לא אתעורר ואגיד 'הכול מדהים', זה לא יקרה. אני מתעוררת כל יום ונזכרת במצב הזה. אבל אולי (בעתיד) אגיע למקום שבו אני מתפקדת קצת יותר טוב. כרגע אני מבודדת, וכך אני מתמודדת עם זה", הוסיפה אז.

הפופולריים