רגע לפני ההמראה: ניקי מינאז' נעצרה באמסטרדם - ושידרה הכול באינסטגרם

ניקי מינאז' נעצרה באמסטרדם - ושידרה הכול באינסטגרם
הראפרית האמריקנית שיתפה בשידור חי את 229 מיליון העוקבים שלה באינסטגרם ברגע המעצר בשדה התעופה סכיפהול • הראפרית שנעצרה בחשד להחזקת סמים, שיתפה גם בסרטון בו מבקש עובד בנמל התעופה את רשותה לבצע חיפוש במזוודות שלה
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
Getting your Trinity Audio player ready...
ניקי מינאז' בנשף המט גאלה בניו יורק, 06.05.24
צילום: גטי אימג'ס

הראפרית האמריקנית ניקי מינאז' נעצרה היום (שבת) בנמל התעופה סכיפהול באמסטרדם בחשד להחזקת סמים, שעות לפני הופעה מתוכננת במנצ'סטר. מינאז' שיתפה את 229 מיליון העוקבים שלה באינסטגרם בשידור חי בסרטון בו נראית שוטר מבקש ממנה להיכנס לניידת משטרה.

"אני לא נכנסת לשם. אני צריכה עורך דין", נשמעה מינאז' משיבה לו. בהמשך נראה כי הזמרת בת ה-41 נכנסה לרכב המשטרה, כשהיא שואלת אם תוכל לקיים את הופעתה המתוכננת באנגליה. השוטר נשמע משיב שמישהו "ינסה להביא (אותה) לשם" בהקדם האפשרי.

מינאז' פרסמה סדרה של ציוצים ברשת X (לשעבר טוויטר), באחד מהם כתבה "הם אמרו שמצאו גראס". באחר כתבה כי "הם לקחו את המזוודות שלי ללא הסכמה" וכי "הם מנסים להרחיק אותי ממנצ'סטר". בציוץ נוסף טענה "אגב, זאת אמסטרדם, שבה גראס חוקי". בסרטון נוסף שצילמה והעלתה לאינסטגרם ול-X נראה אחד מעובדי שדה התעופה מבקש את רשותה של מינאז' לבצע חיפוש במזוודות שלה.

רוברט ואן קאפל, דובר רשות שדות התעופה של הולנד, מסר בהמשך לרשת NBC האמריקנית: "אנחנו יכולים לאשר שעצרנו אישה אמריקנית בת 41 בנמל התעופה סכיפהול בשל החזקת סמים קלים".

הפופולריים