צפו: "מקהלת הנוער הירושלמית" הדהימה את סיימון קאוול

צפו: "מקהלת הנוער הירושלמית" הדהימה את סיימון קאוול
המקהלה המורכבת מזמרים ישראלים ופלסטינים, ביצעה את השיר Home של פיליפ פיליפס וקיבלה ארבעה "כן" מהשופטים • "הפכתם דבר מאוד מורכב למשהו יפה באמצעות חברות", החמיא להם השופט סיימון קאוול
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
Getting your Trinity Audio player ready...
מקהלת הנוער הירושלמית בתוכנית אמריקה גוט טאלנט, הלילה
מקהלת הנוער הירושלמית בתוכנית אמריקה גוט טאלנט, הלילה צילום: NBC

חמישה שבועות אחרי שמאלפת הכלבים הישראלית רוני שגיא צלחה את שלב האודישנים בתוכנית הכשרונות "אמריקה גוט טאלנט", בפרק חדש בסדרה ששודר הלילה (רביעי) בארצות הברית היו אלה זמרי "מקהלת הנוער הירושלמית" (JYC - The Jerusalem Youth Chorus) שהדהימו את שופטי התוכנית.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי

המקהלה, המורכבת מבני נוער ישראלים ופלסטינים, ביצעה את השיר Home של המוזיקאי האמריקני פיליפ פיליפס. עם תום הביצוע קיבלה הלהקה "כן" מארבעת השופטים - סיימון קאוול, סופיה ורגרה, היידי קלום והאווי מנדל.

"אנחנו מאמינים שבאמצעות המוזיקה, בעבודה המשותפת ובדו-שיח אנו בונים עתיד מדהים שיש בו צדק, חופש, שוויון והכללה", אמרה לשופטים אחת מחברות המקהלה לאחר הביצוע. כשנשאלו מה יעשו עם הפרס שמוענק לזוכים בתוכנית, בסך מיליון דולר, השיבה חברה אחרת במקהלה כי הם מעוניינים להקים מקהלות דומות כדי לחולל את השינוי אותו הם שואפים ליצור.

"נשמעתם נהדר, שרתם בהרמוניה יחד, זה היה פשוט מדהים", אמרה קלום. "הרגשתי את אותה צמרמורת שהיידי דיברה עליה, כולנו חיים על אותו הכוכב יחד, תודה שהופעתם על הבמה הזאת", הוסיף מנדל. "הייתם מרהיבים, חיממתם את הלב, הקולות שלכם מדהימים, זה היה מעורר השראה. פשוט תענוג", החמיאה ורגרה. "אהבתי את האודישן הזה, הפכתם דבר מאוד מורכב למשהו יפה באמצעות חברות", סיכם קאוול.

תוכנית הריאליטי האמריקנית "אמריקה גוט טאלנט" משודרת זו העונה ה-19 ברשת NBC ועלתה לראשונה ב-2006. מדובר בתוכנית כישרונות בהשתתפות אמנים ממגוון תחומים, כשהפרס הגדול בה הוא מיליון דולר ומופע בסטריפ של לאס וגאס. העונה החדשה זמינה לשידור בסלקום TV.

הפופולריים