הראפר ג'יי-זי מואשם באונס בת 13 עם פי-דידי בשנת 2000

הראפר ג'יי-זי מואשם באונס בת 13 עם פי-דידי בשנת 2000
בתביעה אזרחית שהוגשה אתמול מחדש, טוענת התובעת כי שני הראפרים אנסו אותה במסיבה שהתקיימה לאחר טקס פרסי המוזיקה של MTV • ג'יי זי בתגובה: "האשמות מתועבות, הקורבנות ראויים לצדק, אם זה באמת המקרה"
מחבר איתמר מרגלית מחבר איתמר מרגלית
Getting your Trinity Audio player ready...
ג'יי זי, יוני 2024
ג'יי זי, יוני 2024 צילום: אי-פי

הראפר והמפיק המוזיקלי ג'יי-זי, ששמו האמיתי הוא שון קרטר, מואשם באונס בת 13 עם שון "דידי" קומבס. בתביעה אזרחית, שהוגשה לראשונה בחודש אוקטובר, צוין במקור קומבס כנאשם יחיד. אתמול, הוגשה התביעה מחדש ושמו של קרטר נוסף אל רשימת הנאשמים. התובעת האנונימית טוענת כי קומבס וקרטר אנסו אותה יחד בשנת 2000 לאחר שהביאו אותה למסיבה שהתקיימה לאחר טקס פרסי המוזיקה של MTV.

בתגובה לפרסום, פרסם ג'יי זי הודעה לתקשורת בה פנה אל טוני באזבי, עורך הדין של התובעת, בה כינה את ההאשמות "כל כך מתועבות מטבען, שאני מפציר בך להגיש תביעה פלילית, לא אזרחית! מי שביצע פשע כזה נגד קטין צריך להיות כלוא, לא תסכים? הקורבנות האלו ראויים לצדק, אם זה באמת המקרה".

התובעת האנונימית טענה בתביעה כי הייתה בת 13 בזמן שהותקפה לטענתה על ידי קומבס וקרטר באפטר-פארטי של טקס הפרסים. לדבריה, חשה מבולבלת לאחר שצרכה משקה במסיבה ועברה לחדר שינה סמוך. לדבריה, קרטר אנס אותה ראשון ואחריו קומבס. עוד נכתב בתביעה כי בהמשך היכתה את קומבס וברחה מהמסיבה.

האזינו לפרק בנושא בהסכת "עוד יום"

לפי התביעה, עורכי הדין של התובעת פנו לקרטר בניסיון "להגיע לגישור שיביא לפתרון העניין". בתגובה שמסר לרשת סי-אן-אן, כינה קרטר את בקשת הגישור "ניסיון סחיטה".

קומבס בן ה-55 מוחזק במעצר מאז 16 בספטמבר במתקן כליאה בברוקלין באשמת סחר במין, סחיטה ושידול לזנות. לפני כשבועיים דחה בית משפט פדרלי בניו יורק בפעם השלישית את בקשתו של קומבס לשחרור ממעצר בערבות של 50 מיליון דולר.

הפופולריים