יומיים לפני שיציין שנה לתקרית בה נפצע קשה בדרום רצועת עזה בזמן פעילות מבצעית, הזמר והיוצר עידן עמדי הוציא הבוקר (שני) את "סופרמן", אלבום האולפן השישי שלו. האלבום שכולל 13 שירים חדשים, בהם שיר הנושא "סופרמן" אותו הוציא בחודש שעבר, עוסק בטראומה ובהחלמה, במשפחתו ובמצב המדינה.
"בפעם הראשונה בחיי אני כותב כי אני חייב לכתוב", כתב עמדי בפוסט שפרסם היום ברשתות החברתיות. "כדי להרגיע משהו עמוק בפנים. בכדי לדבר. בעוד יומיים אציין שנה לתאריך הפציעה שלי. הנס הפרטי שלי הוא גם יומם השחור ביותר בחיי משפחות חבריי. זה במחשבותיי תמיד. אני מנסה באלבום הזה גם לכתוב אותם ועליהם".
מחר בשעה 12:00 תיפתח מכירת הכרטיסים לסיבוב ההופעות הקרוב בו יחזור עמדי אל הבמות. הערב פרסם עמדי את מועדי ההופעות הראשונות שיקיים - ב-19 בפברואר בפיס ארנה ירושלים וב-24 בפברואר בהיכל תוצרת הארץ אקספו תל אביב.
