רגע לפני הגראמי: ביונסה הכריזה על סיבוב הופעות חדש

רגע לפני הגראמי: ביונסה הכריזה על סיבוב הופעות חדש
במוקד סיבוב ההופעות, שמועדיו טרם פורסמו, יעמוד הפעם אלבום האולפן השמיני של ביונסה Cowboy Carter שיצא בשנה שעברה • סיבוב ההופעות הקודם שקיימה הזמרת בשנת 2023, הכניס 579 מיליון דולר ב-56 הופעות שהתקיימו בארצות הברית ובאירופה
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
Getting your Trinity Audio player ready...
ביונסה
ביונסה צילום: מתוך עמוד האינסטגרם הרשמי

שעות לפני טקס פרסי הגראמי, בו היא מובילה את רשימת המועמדים עם 11 מועמדויות, הזמרת המצליחה ביונסה הכריזה הבוקר (ראשון) על סיבוב הופעות שיתקיים במהלך השנה. את ההכרזה עשתה הזמרת בפוסט שפרסמה ברשתות החברתיות, אליו צורפה תמונה חדשה שלה עם הכיתוב COWBOY CARTER TOUR 2025.

מדובר בסיבוב ההופעות העשירי בקריירה של ביונסה, כשהפעם יעמוד במרכזו אלבום האולפן השמיני שהוציאה בשנה שעברה - Cowboy Carter. הלילה מועמדת ביונסה בין היתר לפרס הגראמי על אלבום השנה, קטגוריה אליה הייתה מועמדת ארבע פעמים בעבר - ללא הצלחה.

סיבוב ההופעות הקודם של ביונסה, Renaissance World Tour שהתקיים בשנת 2023, הכניס 579 מיליון דולר ב-56 הופעות שהתקיימו בארצות הברית ובאירופה. טרם נמסרו פרטים על מועדי סיבוב ההופעות החדש.

ההודעה של הזמרת הגיעה אחרי שבועות של שמועות, בשיאן הכרזה שאמורה הייתה להקיים באמצע החודש שעבר. אולם, בפוסט שפרסמה ב-14 בינואר ברשתות החברתיות, מסרה הזמרת על דחייה בעקבות שריפות הענק בלוס אנג'לס.

יום קודם לכן הודיעה קרן הצדקה BeyGOOD אותה הקימה הזמרת, על תרומה של 2.5 מיליון דולר לתושבי השכונות אלטדינה ופסדינה, שבתים רבים בהן נחרבו בשריפות.

הפופולריים