העונה החמישית והאחרונה של "דברים מוזרים" רשמה השקה שוברת שיאים בנטפליקס.
בחמשת הימים הראשונים מאז שעלו לאוויר, ארבעת הפרקים הראשונים של העונה החדשה צברו 59.6 מיליון צפיות. כך עולה מנתונים שפרסמה הלילה (בין שלישי לרביעי) ענקית הסטרימינג. מדובר בנתון הצפייה הגבוה ביותר אי פעם לשבוע בכורה של סדרה דוברת אנגלית בנטפליקס, והשלישי בדירוג הכללי, מייד אחרי העונות השנייה והשלישית של סדרת המדע הבדיוני הקוריאנית "משחק הדיונון".
הנתון הזה מסמן גם זינוק בהשוואה לנתוני הפתיחה המרשימים של העונה הרביעית של "דברים מוזרים". בשנת 2022, הסדרה פתחה עם 287 מיליון שעות צפייה, נתון שווה ערך לכ-22 מיליון צפיות. משום כך, שבוע ההשקה של העונה החמישית מציג עלייה של כ-171% ביחס לנתוני הפתיחה של העונה הקודמת.
על אף שהעונה רק עלתה לאוויר, מדובר בשיא הצפייה השני שרשמה העונה החמישית. בשבוע שעבר, ככל שגברה הציפייה לקראת הפרקים החדשים, כל ארבע העונות הקודמות של "דברים מוזרים" נכנסו לרשימת עשרת הגדולים (Top 10) של נטפליקס. זאת הייתה הפעם הראשונה בהיסטוריה שבה ארבע עונות שונות של סדרה כלשהי הופיעו בדירוג בו-זמנית.
השבוע שבין 24 ל-30 בנובמבר סימן את הפעם הראשונה שבה חמש עונות שונות של אותה סדרה הופיעו ברשימת עשרת הגדולים: העונה החמישית דורגה במקום הראשון, ואחריה העונה הראשונה במקום השלישי עם 8.9 מיליון צפיות, העונה הרביעית במקום החמישי עם 6.1 מיליון צפיות, העונה השנייה במקום השישי עם 5.6 מיליון צפיות והעונה השלישית במקום השמיני עם 4.6 מיליון צפיות.
נטפליקס העלתה בשבוע שעבר את ארבעת הפרקים הראשונים של העונה החמישית והאחרונה של "דברים מוזרים". שלושה פרקים נוספים יעלו בחג המולד ופרק הסיום של הסדרה ישודר בערב השנה האזרחית החדשה.
