פרסום ראשון: צה"ל מבקש תוספת תקציב של מיליארדי שקלים כדי לחזק ולשמר את יכולות התקיפה באיראן – כך פורסם היום (רביעי) בחדשות הערב בכאן 11. הבקשה הוגשה במסגרת דיוני תקציב ראשוניים מול משרד האוצר. בישראל נערכים לאפשרות שהמעצמות לא יצליחו להשיג הסכם גרעין חדש עם טהראן בזמן הקרוב.
פרסום ראשון: צה"ל מבקש תוספת תקציב של מיליארדי שקלים כדי לחזק ולשמר את יכולות התקיפה באיראן. הבקשה הוגשה במסגרת דיוני תקציב ראשוניים מול האוצר. בישראל נערכים לאפשרות שהמעצמות לא יצליחו להשיג הסכם בזמן הנראה לעין מול איראן בנושא הגרעין. @gilicohen10 עם הפרטים#חדשותהערב pic.twitter.com/YW3piiCFto
על פי הערכות כעת, איראן במרחק של פחות משנה עד לפריצה לנשק גרעיני. בישראל מזהים האצת פעילות באיראן בתחום ההעשרה הגרעינית. בשיחות שהתקיימו בעת האחרונה בין בכירים אמריקנים וישראלים, בהם ראש הממשלה נפתלי בנט ושר הביטחון בני גנץ, הודגש חופש הפעולה של ישראל.
ביום שישי האחרון פגעה במערכות באיראן מתקפת סייבר, ששיבשה את אספקת החשמל, וחפץ בלתי מזוהה התפוצץ בפארק בצפון טהראן. אתר האינטרנט של משרד התחבורה והעיור של איראן קרס, מה שגרם לשיבושים קשים בתנועת הרכבות במדינה. שר התקשורת האיראני מוחמד-ג'וואד עזרי ג'הרומי הזהיר מפני מתקפות סייבר באמצעות כופר, ופרטי הקשר של המנהיג העליון עלי ח'מינאי פורסמו כמספר לבירור התקלה.