הטלוויזיה הסורית דיווחה הערב (שלישי) כי ישראל תקפה בדרום דמשק. לפי הדיווחים נשמעו פיצוצים בפרבריה הדרומיים של הבירה. עוד דווח כי מערכות הנ"מ הופעלו בדרום המדינה. לפי הדיווח הצליחו המערכות להפיל כמה מהטילים הישראליים. כמו כן, דווח כי התקיפות המיוחסות לישראל התבצעו גם באזור אל-כיסווה הנמצאת בפרברי הבירה וכבר דווח בעבר על נוכחות של מיליציות הנאמנות לאיראן באזורה. לפי שעה לא דווח על נפגעים או על נזק.
התקיפה באזור דמשק: תיעוד היירוטים מהטלוויזיה הסורית@HaimOmri pic.twitter.com/6PjxRxX95N
— כאן חדשות (@kann_news) March 16, 2021
גורם בצבא סוריה דיווחכי התקיפה הישראלית בוצעה מהגולן לעבר אזור הבירה דמשק וכי מרבית הטילים יורטו על ידי מערכות ההגנה האווירית הסורית. לפי הדיווח, התקיפה גרמה רק לנזקים ברכוש, לא דווח על נפגעים.
מרכז המעקב הסורי לזכויות האדם, ארגון אופוזיציה סורי שמושבו בבריטניה, דיווח כי התקיפה כוונה לעבר שני מחסני תחמושת של המיליציות הנאמנות לאיראן במדינה. לפי הדיווח, שלו אין אישור מאף מקור אחר, אותם מחסנים נמצאים בתוך מוצבים צבאיים של צבא סוריה קילומטרים ספורים משדה התעופה הבין-לאומי בדמשק.
בסוף חודש פברואר, סוכנות הידיעות הרשמית הסורית דיווחה על תקיפה ישראלית בדמשק של מטרות איראניות. לפי הדיווחים מערכות ההגנה האווירית הופעלו, ומדובר בתגובה לפיצוץ הספינה בבעלות ישראלית בידי איראן.
מרכז המעקב הסורי לזכויות אדם דיווח כי מטוסים ישראליים תקפו באזור "א-סיידה זינב" שמדרום לבירה דמשק - אזור שידוע ככזה המשויך למשמרות המהפכה של איראן ולארגון חזבאללה הלבנוני. לפי הדיווח, שלו אין אישור ממקור אחר, לא ברור אם יש נפגעים או אם נגרם נזק.