חשיפת כאן חדשות - עמדת חיזבאללה בישראל: ראש ממשלת המעבר בלבנון, נג'יב מיקאתי, נפגש היום (שני) עם שר החוץ עבדאללה בו-חביב ומפקד כוח יוניפי"ל, הגנרל אורלנדו לאזארו. לפי הדיווחים, בו-חביב הודיע אחרי הפגישה כי הצדדים "דנו במצב הביטחוני בדרום (לבנון)". הוא הוסיף: "הועברה אלינו הדרישה הישראלית להסיר את האוהל (של חיזבאללה). השבנו שאנו דורשים מישראל לסגת מהחלק הצפוני של הכפר ע'ג'ר, שנחשב לשטח לבנוני". עוד אמר בו-חביב: "רשמנו כ-18 הפרות ישראליות בגבול בין המדינות".
בחודש שעבר נחשף בכאן חדשות כי חיזבאללה פלש לתוך שטחה הריבוני של מדינת ישראל בגזרת הר דב, והקים בו עמדה צבאית חמושה. במקום הוצבו גנרטורים כדי לאפשר את שהיית הלוחמים של ארגון הטרור. לפי גורם דיפלומטי, לפחות בחלק מהזמן שהו במתחם לוחמים מיחידת העילית של חיזבאללה, כוח רדואן.
צה"ל פנה לכוח יוניפי"ל לאחר הצבת האוהלים, אך פקחי הארגון לא הגיעו לאזור. רק לאחר לחץ דיפלומטי, כולל של שגריר ישראל באו"ם גלעד ארדן, הגיעו מודדים של יוניפי"ל לאזור ואימתו שהאוהלים אכן חוצים את הקו הכחול, ושוהים בתוך שטח ישראל.
הכפר ע'ג'ר נפתח לביקור ישראלים בספטמבר 2022 - 22 שנה אחרי שנסגר. בשנת 2000, כשצה"ל נסוג מלבנון, האו"ם הכריז שהגבול הבין-לאומי בין המדינות חוצה את הכפר. תושבי הכפר כולם בעלי אזרחות ישראלית, אך חצי מהם חיים בשטח לבנון וחצי בישראל.