שר הביטחון יואב גלנט, אמר היום (שלישי) לגבי התגובה הצפויה באיראן: "אנחנו רואים את הדברים עין בעין – ראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל, גם בהקשר לצורך בתגובה וגם למהות של התגובה".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
את הדברים אמר גלנט בוועדת המשק לשעת חירום, כדי לדון בהיערכות לאפשרות של התרחבות המערכה האזורית, ולהרחיב את המוכנות הממשלתית לשיקום יישובי הצפון וחיזוק האזור.
לגבי חמאס וחיזבאללה אמר שר הביטחון: "אלה נכסים שאיראן בנתה לאורך עשרות שנים עם השקעה של מיליארדים והתוצאות הן שהיא עומדת בפני שוקת שבורה בעניין הזה ולכן, היא הפעילה את הכוח משטחה".
הבוקר פורסם בתוכנית "קלמן ליברמן" בכאן רשת ב כי בהתייעצות הביטחונית של רה"מ בנימין נתניהו, שר הביטחון יואב גלנט ושרים נוספים, הושגו הסכמות מלאות על דרך הפעולה נגד איראן, העיתוי המסתמן ועוצמת התגובה. עם זאת, עדיין דרוש אישור סופי של הקבינט לבצע את הפעולה.
הלילה דווח ב"וושינגטון פוסט", כי ראש הממשלה נתניהו אמר לנשיא ארצות הברית ג'ו ביידן כי ישראל תהיה מוכנה לתקוף מטרות צבאיות באיראן במקום מתקני גרעין ונפט. על פי הדיווח, בממשל רואים בכך סימן לאיפוק מצד ישראל, אחרי שהביעו חשש מפני מתקפה שתגרור מלחמה אזורית רחבה.