שופרסל ביטלה שוב את מועדון החבר שלה "supreme", הפעם עם הכניסה של הבעלים החדש האחים שלומי ויוסי אמיר. בתוכנית "משחקי הכיס" בכאן 11 דווח אתמול (שלישי) כי זו הפעם השנייה בשנתיים שהרשת עושה מהלך כזה, שכולל מחיקת הנקודות שנצברו במועדון "הקאש-בק" שהעניק נקודות שאותן ניתן להמיר לכסף.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי
כחלק מהמהלך, מי שצבר יותר מ-500 נקודות והמיר אותן יוכל להשתמש בכסף עד סוף השנה. אבל מי שברשותו פחות מ-500 נקודות, הן פשוט יימחקו. בעקבות כך, עשרות תלונות הגיעו למועצה החדשה לצרכנות והרשות להגנת הצרכן בעניין.
בשופרסל טענו שהם עובדים על מועדון חדש שיעניק מבצעים. אך גם המועדון הקודם, זה שבוטל, העניק מבצעים ונראה שדווקא ישנה הרעה בכך היא במועדון החדש. עד לביטול התוכנית, היו קופוני הנחה שקליים על מוצרים, וכעת עברו להנחות באחוזים, צעד שפחות משתלם לצרכנים.
מרשת שופרסל נמסר בתגובה: "שופרסל פועלת כל העת כדי לשפר את הצעת הערך עבור לקוחותיה. לקוחות המועדון נהנים מהנחות, קופונים בלעדיים, ומבצעי עומק ברשתות שופרסל ו-Be. כפי שהודענו ללקוחותינו בחודש אוגוסט האחרון, החל מה-30.4.24 הסתיימה צבירת המטבעות בתכנית מועדון הלקוחות. ניתן להמשיך להמיר ולממש את המטבעות שנצברו, במשך שנה מיום צבירתם".