מפלגת כולנו של משה כחלון נמצאת במגעים מתקדמים להתאחד עם הליכוד, כך פורסם הערב (חמישי) בחדשות הערב בכאן 11. הסיעה המאוחדת תעמוד על כ-40 מנדטים, וכחלון יהיה שר האוצר גם בממשלה הבאה.
נמסר כי ההסכם עדיין לא נסגר עד תום, אולם ביממה האחרונה יש מו"מ מתקדם. ההערכה היא שעד אמצע השבוע הבא ההסכם ייסגר, וכחלון יגיע להרמת הכוסית ולחגיגת הניצחון של הליכוד.
מפלגת כולנו של משה כחלון נמצאת במגעים מתקדמים להתאחד עם הליכוד. ההערכה היא שעד אמצע השבוע הבא ההסכם ייסגר, וכחלון יגיע להרמת הכוסית וחגיגת הניצחון. הדיווח של @YoavYoavkrak מתוך #חדשותהערב pic.twitter.com/W1JaMGBnHo
— כאן חדשות (@kann_news) 11 באפריל 2019
עוד פורסם בחדשות הערב כי נתניהו מעוניין למנות את השר יריב לוין לשר המשפטים ואת ח"כ אמיר אוחנה לשר התקשורת. השניים, המקורבים לנתניהו, מיעודים לתפקידים שמוגדרים בליכוד "רגישים".
אמש פורסמו בחדשות הערב בכאן 11 הדרישות של המפלגות השונות מנתניהו כדי להצטרף לקואליציה. יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, שהחליט לנסוע לחו"ל, דורש חמישה דברים: התחייבות שלא לחוקק חוקים שיפרו את האיזון בין דתיים לחילונים, עונש מוות למחבלים שיחוקק בתוך כמה חודשים, את תיק הביטחון עם סמכויות מלאות - כולל הכרעת חמאס, חוק הגיוס המקורי כפי שגובש על ידי משרד הביטחון בעת כהונתו של ליברמן כשר ביטחון ופנסיית מינימום לקשישים.
ההתחזקות של יו"ר ש"ס אריה דרעי תגרום לו לנהל מאבק מול יו"ר כולנו משה כחלון ומול ליברמן. דרעי רוצה לקבל את תיק הקליטה מליברמן ורוצה להחזיר את סמכויות הבנייה של משרד הבינוי והשיכון מכחלון. בחדשות הערב פורסם כי ליברמן הוא הכי פחות מחויב לקואליציה וצפוי לעשות בעיות בבניית הקואליציה.