שוחררה ה-DJ הפלסטינית שנעצרה לאחר שתיקלטה במסיבה במסגד

שוחררה ה-DJ הפלסטינית שנעצרה במסיבה במסגד
סמא עבד אל-האדי שוחררה בערבות בסכום של כ-2,000 דינר ירדני ונאסר עליה לעזוב את הארץ • עורך דינה לכאן חדשות: היא תידרש להתייצב בכל שבוע במשטרה הפלסטינית עד תום חקירת האירוע
author author KAN11.Web.Components.TextItem.AuthorItemModel
הדיג'יי הפלסטינית סמא עבד אל-האדי
צילום: -

הדיג'יי הפלסטינית סמא עבד אל-האדי שוחררה היום (ראשון) ממעצר על ידי הרשות הפלסטינית. היא שוחררה בערבות בסכום של כ-2,000 דינר ירדני ונאסר עליה לעזוב את הארץ. אל-האדי נעצרה לאחר שתיקלטה במסיבה במסגד.

עורך דינה מסר לכאן חדשות שהיא תידרש להתייצב בכל שבוע במשטרה הפלסטינית עד תום חקירת האירוע וייתכן שתקרא בהמשך לחקירה נוספת. 

המסיבה שעוררה סערה: כך נראתה זירת הקרב במקום

קבר נבי מוסא שליד יריחו, הנחשב באסלאם למקום קבורת משה רבנו, הפך בסוף השבוע לזירת קרב של ממש – אחרי שצעירים פלסטינים החליטו לערוך בו מסיבה. צעירים אחרים מהשטחים שגילו על המסיבה הגיעו למקום כדי לפוצץ אותה, והחלו לשבור את ציוד ההגברה, התאורה, ולפזר את החוגגים במקלות, קרשים ואף השתמשו בנפצים.

ראש הממשלה הפלסטיני מוחמד שתאייה הקים לאחר האירוע ועדת חקירה לבדוק את נסיבותיו, לאחר שנשמעו טענות שמשרד התיירות הפלסטיני אישר כביכול לחוגגים להגיע למקום. יועצו של אבו מאזן לענייני דת, מחמוד אל-הבאש, אמר כי הוא זועם על מה שאירע בקבר נבי מוסא, וקרא להעניש את האחראים.

הפופולריים