"לא הבנו את גודל האירוע": שני ישראלים נפצעו קל בתאונת המטוס באיסטנבול

שני ישראלים נפצעו קל בתאונת המטוס באיסטנבול
אהוד, אחד מהנוסעים בטיסה מאיזמיר: "קיבלתי מכה בראש ונזל לי קצת דם אבל הייתי בהכרה מלאה. בקושי הצלנו לצאת מהמטוס". כל נוסעי המטוס נפגעו בתאונה ושלושה מהם נהרגו
author author KAN11.Web.Components.TextItem.AuthorItemModel
התרסקות המטוס באיסטנבול
צילום: צילום: אי-פי

רגעים של בלבול וחרדה עברו על 180 נוסעי טיסת פגסוס מאיזמיר לאיסטנבול אמש (רביעי), כשמטוסם התנגש במסלול הנחיתה ונבקע. "לא הבנו את גודל האירוע", אמר אהוד, ישראלי שהיה על המטוס. "הייתי בהכרה כשהמטוס התרסק, נפגעתי בראש ודיממתי מעט" סיפר הנוסע לכאן חדשות. 


אהוד סיפר על הקשיים בהיחלצות מהמטוס: "סביב המטוס התקבצו כוחות חירום וחילוץ רבים, הם עזרו לנו לצאת בקושי רב מהמטוס, ולקח זמן רב עד שהגענו לבית החולים". יחד עם זאת, העיד הישראלי כי הוא מרוצה מהטיפול שקיבל: "מטפלים בנו באופן יוצא מן הכלל. אני סובל מכמה פצעים שנתפרו על ידי הצוות הרפואי".

תאונת המטוס בטורקיה התרחשה בשדה תעופה שישראלים רבים מכירים היטב. שביחה גוקצ'ן הינו שדה התעופה המשמש בעיקר את חברת טיסות החסך פגסוס, המחברת את ישראל עם יעדים רבים באירופה. זוהי התאונה השלישית של חברת פגסוס במהלך נחיתה בשנתיים האחרונות. לפני כחודש החטיא מטוס השייך גם הוא לחברה את מסלול הנחיתה באותו נמל תעופה באיסטנבול. באירוע ההוא לא היו נפגעים.

המטוס, מדגם בואינג 737, נחת סמוך למסלול הנחיתה בשדה וגופו נבקע בשלושה מקומות. לדברי המושל, המטוס נאלץ לנחות באופן שבו נחת בשל תנאי מזג אוויר ירודים. כל 180 הנוסעים ואנשי הצוות נפגעו בדרגות חומרה שונות בתאונה, ושלושה נוסעים נהרגו. 

הפופולריים