ילדה ישראלית בת 7 טבעה למוות במלון ביוון

ילדה ישראלית בת 7 טבעה למוות במלון ביוון
הילדה הייתה בחופשה עם משפחתה במלון בחרסוניסוס בצפון כרתים. משרד החוץ מסייע למשפחתה בהבאת גופתה לקבורה בישראל
author author KAN11.Web.Components.TextItem.AuthorItemModel
המקום בו טבעה ילדה ישראלית ביוון
צילום: צילום: שני בריבי

ילדה ישראלית, בת 7 ממרכז הארץ, טבעה אתמול (רביעי) למוות במלון בחרסוניסוס בצפון כרתים שביוון, שהייתה במקום בחופשה עם משפחתה. משרד החוץ מסייע למשפחה בהבאת גופתה לקבורה בישראל. חברת המשפחה סיפרה לכאן חדשות שהאם בהלם ולא קולטת את מה שקרה. 

כלי תקשורת ביוון דיווחו כי לילדה בוצעה החייאה שנמשכה גם בחדר המיון בבית החולים אך לבסוף נאלצו הרופאים לקבוע את מותה. כמו כן דווח שהמקרה אירע בבריכה של המלון לעייני משפחתה. המשטרה המקומית חוקרת היכן היה המציל של הבריכה בעת טביעתה של הילדה. 

מנהל בית החולים שאליו פונתה הילדה אמר לתקשורת המקומית: "נעשה מאמץ על אנושי כדי להציל את הילדה. אך למרבה הצער זה היה בלתי אפשרי". 

דובר כוחות ההצלה בכרתים יאניס זאפיריו אמר לתקשורת היוונית כי "הצוות הגיע למקום כשהילדה הייתה במצב של חנק לאחר טביעה. במשך 20 דקות ניסו שלושה רופאים לבצע בה החייאה, והמאמץ נמשך גם בבית החולים אליה היא הועברה. אולם ללא הצלחה". 

הפופולריים