המנהיג העליון של הרפובליקה האסלאמית של איראן, עלי חמינאי פתח היום (שבת) חשבון ברשת X בעברית. נכון לשבת בערב, בחשבון ישנו ציוץ אחד: "בשם אללה הרחמן והרחום".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי

החשבון בעברית של חמינאי עוקב אחר חשבון אחד בלבד - החשבון של חמינאי באנגלית. במקביל, שלט חדש נתלה בכיכר פלסטין בטהראן שבו נכתב בעברית "סערה נוספת מגיעה".
מוקדם יותר מקורות ישראליים אמרו לערוץ "סקיי ניוז" בערבית כי ההערכות בישראל הן כי ייקח לאיראן שנה שלמה כדי לשקם את היכולות הרקטיות שלה בעקבות התקיפה הישראלית הלילה.
ישראל תקפה הלילה באיראן כ-20 יעדים במבצע "ימי תשובה" שנערך כמה שעות. מצה"ל נמסר כי היעדים שהותקפו כללו מטרות צבאיות, בהם אמצעי ייצור טילים ומערך של טילי קרקע-אוויר.
מקורות מסרו לכאן חדשות כי מבצע התקיפה כלל שלושה גלי תקיפה, כאשר השניים הראשונים כוונו לעבר מערכות הגנה אווירית ומתקני ייצור ואחסון של טילים בליסטיים.