איש העסקים הישראלי אלכס סקלר, המחזיק גם באזרחות רוסית ואוסטרלית, פנה למשטרת גרמניה בטענה כי יש בידו את היכולת לסייע לה בקשירת חברת המודיעין העסקי הישראלית CGI Group לפרשת חטיפת ילדי משפחת בלוק.
בידי משטרת גרמניה מכתב ששלח סוכן מודיעין גרמני בשם ורנר מאוס, הטוען כי ראש שב"כ לשעבר יעקב פרי, יחד עם CGI שבראשה הוא עומד יחד עם צביקה נווה, הם שהקימו את החולייה הישראלית שחטפה את הילדים מאביהם והעבירה אותם לאימם. הטענה הוכחשה בידי פרי ונווה.
סקלר העביר למשטרת גרמניה חומרים המצביעים, לטענתו, על דפוס דומה לזה שהופעל נגד אבי הילדים שממנו נחטפו. לדבריו, יש דמיון בין חטיפת הילדים לפעולות שנעשו נגדו על ידי צביקה נווה במטרה לסחוט ממנו כספים, להלך עליו אימים, ולהפרידו מילדיו.
איש העסקים הציע לרשויות החוק בגרמניה את שיתוף הפעולה המלא שלו, ואמר כי הוא נכון להציג את כל הראיות שברשותו ואף להגיע אל משטרת המבורג ולמסור את עדותו, לרבות חומרים חדשים שברשותו, בהקדם האפשרי.
בפרשה נפרדת הנחקרת כיום במשטרת ישראל נחקרים חשדות לסחיטה, איומים, השלכת רימון רסס לעבר ביתו של סקלר בהרצליה, כמו גם חיפוש שווא על סקלר עצמו ובמטוסו הפרטי. על פי טענותיו של סקלר, בכל אלה מעורב נווה.
חברת CGI Group מכחישה כל קשר לפרשה. בתגובה שהעביר מנכ"ל החברה צביקה נווה לכאן חדשות נכתב: "יעקב פרי, CGI Group ואנוכי איננו קשורים בשום צורה לחטיפת הילדים. עם תחילת הפרשה שכרנו את עו"ד נורמן נתן גלברט, מבכירי עורכי הדין בגרמניה, שפנה לכלי תקשורת שונים שפרסמו פרסומי כזב בפרשה. כלי התקשורת מחקו את הכתבות ואף פיצו אותנו כספית. לעניין הסוכן הגרמני ההזוי ורנר מאוס, שכתב את הדוח ההזוי שאין בו דבר אמת, הוגשה נגדו תביעה לבית המשפט בקלן בגרמניה".
עוד מסר נווה: "לגבי האוליגרך אלכס סקלר - זאת בדיחה מהלכת שכן הוא כבר אובד עצות, במוחו הקודח איך להכריע את הסכסוך עם אשתי ויולטה שהיא גרושתו. אציין שהגשתי נגד סקלר תלונות במשטרת ישראל על סחיטה ואיומים, וידיעה כוזבת מסוג פשע (השלכת הרימון). במסגרת החקירה שביצענו חשפנו הוכחות ממשיות על דרך התנהלותו, הסתרת נכסים והתחמקות מתשלומי מסים ברחבי העולם".
