שני החשודים הישראלים באונס תיירת גרמניה בכרתים שוחררו היום (שלישי) ממעצר. בית המשפט בהרקליון החליט לשחרר בערבות את השניים, בני 29 ו-35, שעצורים מיום ראשון. המתלוננת סיפרה שהכירה אותם קודם לכן והסכימה לבקשתם להגיע לחדרם, ושם לטענתה, נאנסה. אתמול טענו החשודים כי יציגו בבית המשפט ראיות שיובילו לשחרורם.
החשד לאונס בכרתים | הבדיקות הגופניות של המתלוננת הגרמניה נשלחו לבירה אתונה. לדברי גורם משטרתי, קבלת התוצאות יכולה להערך גם שבועות, מה שעשוי להוביל למעצר ממושך של החשודים הישראלים @VeredPelman #חדשותהערב pic.twitter.com/EQCiVBRbtx
— כאן חדשות (@kann_news) 2 בספטמבר 2019
מוקדם יותר היום, לפני הדיון בהארכת מעצרם של השניים, תקפו בני משפחת אחד החשודים את שליחת כאן חדשות ורד פלמן בבית המשפט. התוקפים הפילו את הכתבת לרצפה ושברו את הטלפון הנייד שלה בתגובה לכך שצילמה אותם. טרם התקרית אמר האב שתקף את הכתבת: "יהיה טוב, התקשורת לא חוקרת מה שצריך לחקור. כל הדברים יתבררו בסופו של דבר".
החשד לאונס בכרתים: בני משפחת אחד החשודים תקפו את כתבת כאן חדשות ורד פלמן בכניסה לדיון בהארכת מעצרם, הפילו אותה וניפצו את הטלפון שלה כשניסתה לצלם אותם @VeredPelman pic.twitter.com/qVIiYRW1PX
— כאן חדשות (@kann_news) 3 בספטמבר 2019